2777
2789
عنوان

چرا بچه دار میشید⁉️⁉️⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 1774 بازدید | 129 پست
کسی که به خودشناسی رسیده باشه بچه آگاه بدنیا میاره با باورهای جدید و آموزش خودشناسی💫

خودشناسی و باور های جدید و آگاهی چطور قراره جای آب و هوا و امنیت و چیزهای دیگه رو پر کنن؟🤔

رَهِ آسِمان دَرون است .... ☁️                                                   
خدا هست درست ولی خدا عقل داده تا تصمیم درست بگیریم نه اینکه همه چیز رو بسپریم به خدا

نسپاردم 

تلاش هم میکنم

و متوقف نمیشم و زندگی رو متوقف نمیکنم :) 

عاشق شو ار نه روزی، کار جهان سر آید...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودشناسی و باور های جدید و آگاهی چطور قراره جای آب و هوا و امنیت و چیزهای دیگه رو پر کنن؟🤔

عزیزم....جهان درون توست و به واسطه درون خودت هست که هر آدمی یا اتفاقی رو جذب خودت میکنی!....دیر یا زود به حرفام میرسی نگران نباش

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده🤍🌱 در شب ظلمانیم ماه نشانم بده🌙💫 infj هستم🧚🏻‍♀️🧝🏻‍♀️ حامی حقوق زنان💜 عاشق معنویت و اشعار شعرای ایرانی مثل مولانا🫀ملی گرا و عاشق کشورم ایرانم🇮🇷 برای بودا،فرانسیس مقدس،عیسی مسیح،شمس تبریزی،مولانا،امام علی و....احترام خاصی قائلم🙌 احساسی رفتار میکنم ولی در واقع بسیار منطقی عمل میکنم😌 موقع تصمیم گیری همیشه همه جوانب رو در نظر میگیرم و سنجیده عمل میکنم😊 تلاش می‌کنم تا حد امکان راهکار های مفیدی ارائه بدم و به خوبی اطرافیانم رو راهنمایی بکنم :) خواهشا اگر با حرف هام مخالف هستین یا ریپ نزنین یا محترمانه نظر بدین

اونایی که فکر میکنن قراره با بچه آوردن موجودی رو بدبخت کنن واقعا تصمیم درستی دارید میگیرید احسنت به ...

نازی اینطوری نیست

من شرایطم خوب بود ولی الان دارم مسکلات رو میبینم

نمیخام بجم هم بچشه این همه استرس و نشدن و درحا زدن رو

وااااای خدایااااا شرووووووووع شششششششششد😫😫😫😫😫😫

گروه زوج درمانی لبخند برای خانومای مذهبی که اهل ساختن زندگی هستن برو حتما نتیجه میگیری 🫶😍 https://eitaa.com/joinchat/338952601C0a5ec5f6c3

دلار و جنک و الودکی نوب باعث استرس والدینهمن نظرم اینهمگر اینکه خیلیییییییییی پولدار باشم و اخلاق شو ...

والدی که موحد باشه اونقدری استرس نمیگیره که بچه بفهمه اصلا

شما باور دارید پول اونقدر قدرتمنده که اضطراب رو بکشه 

من باور دارم خدا از پول قدرتمندتره:)

بدون اضطراب تلاشم رو میکنم

و باور دارم تلاشم بی نتیجه نمیمونه

عاشق شو ار نه روزی، کار جهان سر آید...

عزیزم....جهان درون توست و به واسطه درون خودت هست که هر آدمی یا اتفاقی رو جذب خودت میکنی!....دیر یا ز ...

😐😐😅

بیزحمت شما که به این درک رسیدین ابرهای باران زا رو جذب کنید 

رَهِ آسِمان دَرون است .... ☁️                                                   
شما دوس داری عزیزم شاید اون بچه واقعا دوست نداشته باشهمثال میزنما همین جنگ ۱۲ روزه اگه نوزاد داشتی و ...

حرف دلم زدی

من اون ۱۲روز میگفنم خدایااااا شکرت من بجه ندارن

تهش میخان بمیرم بدبخت شم هرجی شم اواره شم خودمم نه پاره تنم

شما دوس داری عزیزم شاید اون بچه واقعا دوست نداشته باشهمثال میزنما همین جنگ ۱۲ روزه اگه نوزاد داشتی و ...

اره درست میگی واقعا دوران سختی بود 

ولی همه جا جنگ و خونریزی و.... هیت یعنی باید نسل بشر منقرض بشه؟

اما شاید هم دوست داشته باشه شاید اونم از زندگی لذت ببره 

پس اینا حدس و گمان هست هم نظر من هم نظر شما و 50 50 هست 

پس نمیشه قطعی گفت هیچکس بچه نیازه یا همه باید بیارن 

شاید بچه من به دنیا اومد و زنده موند تا بهترین دوره در جان رو دید.شاید هم تلخ ترین هارو دید

همش حدس و گمان 

فقط 17 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مربی بدنسازی و پیلاتس