2777
2789
عنوان

چرا بچه دار میشید⁉️⁉️⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 1361 بازدید | 121 پست

والله این مشکلاتی که گفتی همه جای دنیا هست اونطوری که هیچکی نباید بچه بیاره 

کلی بچه زمان جنگ عراق دهه ۶۰ بدنیا اومدن دارند زندگی میکنن 

اگه تو زندگی بچه نباشه بنظر من زندگی اصلا بدرد نمیخوره 

فقط خدا میدونه توو چه عذابی زندگی میکنم بابت بچه دوم آوردن یا نیاوردن.. هیچوقت ب عمرم راجب موضوعی تا این حد مردد نبودم .. شهر غریبم.. هیچکس دوروبرمون نیس.. بچم از تنهایی پوسید.. برای زندگی من لازمش اینه دومی هم بیاد.. ولی میترسم بیارم.. تنهایی های بچمم میبینم ک توو اذیته.. منم از اذیت شدن اون در عذابم.. دیگه گذاشتم برای بعده عید تا خدا چی بخاد... تا عید شرایط مملکتو بسنجم ببینم چیکارش میشه کرد... فقطم ترسم از جنگ و سحت شدن شرایط مالیه.. دوس ندارم بچم توو شرایط مالی متوسطی بزرگ بشه.. دوس ندارم وقتی بزرگ شد حسرت خونه کاخ مانند یکی دیگه رو بکشه.. یا حسرت ماشین خارجی یکی دیگه رو بکشه.. دوس دارم بهترین دانشگاه ها و مدارس درس بخونه.. دوس دارم همه چیو بهترینشو براش محیا کنم.. حتی اگه لازم باشه تا آخر عمرم خودم مث گدا زندگی کنم باز ترجیحم بچمه. دلم نمیخاد ناراحتیشو از بابت تنهایی و... ببینم.. چون خودم توو یه خونواده مرفه و اوکی بزدگ شدم و حسرت هیچی ب دلم نیس کمالگرا بار اومدم.. ریشه همه مشکلانم از این کمالگرایی نشات میگیره.. و الا میلیونها آدم صرفا بخاطر دل خودشون سالی یکی میارن.. براشونم در همین حد ک شکمشو سیر کنن کفایت میکنه.. منتها من راجب دومی هم باز بخاطر عواطف بچمه ک راجبش دو دلم و یکساله هر روز با خودم کلنجار میرم بیارم شرایط مالی بچم متوسط باشه چه کنم.. نیارم اگه بچم همیشه دچار خلاء عاطفی بشه چه کنم.. اگه جنگ بشه دوتا رو چجوری میتونم نجات بدم.. اگه جنگ نشه سنم بره بالاتر و دیگه نتونم بیارم چه کنم.. کلا گیر کردم.. و خیلی تصمیم سختیه...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.