2777
2789
عنوان

به این نتیجه رسیدم که از بوی بدن هم شانس نیاوردمممم

| مشاهده متن کامل بحث + 653 بازدید | 67 پست
مام اسپری منظور مه ..نمیزاره بدن بوی عرق بگیره ..ما راضی هستیم ..تنها چیزی که تلویزیون تبلیغ کرد و خ ...

من بادی کلنش مادرشوهرم برام سفارش داد ،بوش موندگار نیست خیلی نسبت ب قیمتش ارزش نداشت

کاربری دوم رستاکوچولوام🫠  تا تاریخ ۳ ابان اینجام 🥴تمدید شدتا ۱۸ آذر😐😐تعلیقم🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسپری داو امتحان کن، عالیه

نگا واقعا خیلی چیزا رو امتحان کردم روی بدنم اصلا پخش نمیشه انگار هیچی برام ماندگاری یک هفته ای نداره 

زیادش ۴ روز هست ... 

من مذهبی جمع غیر مذهبی ها و غیر مذهبی جمع مذهبی ها هستم 🗿

وای آره... موهام تا سه روز چرب میشن تنها زمانی که خوبه و بو نرم کننده میده همون روز بعد حموم هست ! ...

من قبل اینکه نامزدم بیاد مسواک میزنم چند دقیقه بعدش دهنم خشک میشه بو میده خسته شدم دیگه 

وای آره... موهام تا سه روز چرب میشن تنها زمانی که خوبه و بو نرم کننده میده همون روز بعد حموم هست ! ...

عزیز دلم می گی تا سه روز تاثیر داره و بعد بو می گیره خب همه مردم اگر سه روز نرن حمام کنن بو می گیرن و این طبیعیه.دیگه لااقل دوروز یکبار باید حمام کنیم.من هم یک روز درمیان حمام می کنم.

یعنی یه هفته حموم نری؟

نه😭😭😭 منظورم اینکه توی هفته شاید دوبار برم خب !؟ 

ولی گاهی پیش میاد هفته ای یک بار بشه چون الان فصل سرده و گاهی پریودی و خب... 

کلا دلم نمیاد از مام و اسپری و اینا هر روز استفاده  کنم میترسم از عوارضشون

عزیز دلم می گی تا سه روز تاثیر داره و بعد بو می گیره خب همه مردم اگر سه روز نرن حمام کنن بو می گیرن ...

دوش کوتاه رو که همه دارن 😭😭😭 من حموم هام طول میکشه و ورزش میکنم حتی همون پیاده‌روی... میخوان بگم عجیب و با یکم پیاده روی انقدر عرق کنم ؟