2777
2789
عنوان

به این نتیجه رسیدم که از بوی بدن هم شانس نیاوردمممم

| مشاهده متن کامل بحث + 599 بازدید | 66 پست
من قبل اینکه نامزدم بیاد مسواک میزنم چند دقیقه بعدش دهنم خشک میشه بو میده خسته شدم دیگه

قرص مترونیدازول  برای بوی دهن عالیه

گاه دلسوز است و گاهی سخت میسوزاندم           عشق گاهی مادرست و گاه هم نامادری                                    💕💕💕 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه😭😭😭 منظورم اینکه توی هفته شاید دوبار برم خب !؟ ولی گاهی پیش میاد هفته ای یک بار بشه چون الان فص ...

خب عزیزم یه هفته نری خیلی طبیعیه بو بگیری دیگه ادم به هر حال فعالیت داره من خودم تو پریودی چون درد دارم بیشتر عرق میکنم و حتما حموم میرم

همه چیز رو رعایت میکنم تاثیرش تا دو سه روز هست . دوباره یکذره راه میرم پیاده روی چیزی ...حتی ورزش هو ...

خب دوسه روز زیاده دیگه!

یه روز درمیون واقعا باید حموم کرد من خودم زینک اکساید میزنم و عطر و اینا یه روز درمیون باید حموم کنم

فقط 18 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
.نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو.اللهم عجل لولیک الفرج
دوش کوتاه رو که همه دارن 😭😭😭 من حموم هام طول میکشه و ورزش میکنم حتی همون پیاده‌روی... میخوان بگم ...

شاید مشکل همون حمامهای طولانیت باشه.اخه لازم نیست که بری کیسه ضخیم بکشی و پوستتو بکنی.حمام طولانی دوسه ماه یکبار خوبه.بیشترش به پوستت اسیب میرسونه.شاید واسه همین اینقدر عرق می کنی.به نظرم صابونای انتی باکتریال و یا شامپو بدنهای گیاهی و خنک با  کیسه لیف بزنی خوب باشه

خب باید یک روز درمیون حمام کنی نه ۳ روزی ی بار😐

چقدر توی حموم صرف میکنی ؟ من هر روز مجبورم بعد یک پیاده روی کوتاه برم حموم خوب زور داره

آبجیم هفته ای یکبار میره بعدش از باشگاه هم میاد ...هیچ وقت ندیدم بو بد بده یا موهاش چرب بشن !

کلا همیشه بوی تمیزی میده ...با خودم میگم پس چرا من همچین ام

من مذهبی جمع غیر مذهبی ها و غیر مذهبی جمع مذهبی ها هستم 🗿

همه همینن ضد تعریق که دایمی نیست باید هعی تمدید کنی ، مامی که استفاده میکنی خوب نیست لک میندازه حتما ...

من مای و شون رو امتحان کردم اینکه همش تمدید کنم منو نگران میکنه یه وقت عوارض نداشته باشه

چقدر توی حموم صرف میکنی ؟ من هر روز مجبورم بعد یک پیاده روی کوتاه برم حموم خوب زور دارهآبجیم هفته ای ...

من خودم هروز حموم میکنم چون قنادم از از کارگاه میام بوی شیرینی میدم باید دوش بگیرم‌

شما یک روز در میون دوش ۵ دقیقه ای بگیر مطمئن باش بو نمیگیری 

کاربری دوم رستاکوچولوام🫠  تا تاریخ ۳ ابان اینجام 🥴تمدید شدتا ۱۸ آذر😐😐تعلیقم🥲

شامپو بدن بیول نمک دریا بگیر با لیف بمال به بدنت و بذار چند دقیقه بمونه خیلی خوبه

هر چی شامپو بدن استفاده کردم به بدنم زدم واکنش نشون داده و جوش زده ...حالا اینم امتحان میکنم😭