2777
2789
عنوان

به این نتیجه رسیدم که از بوی بدن هم شانس نیاوردمممم

| مشاهده متن کامل بحث + 663 بازدید | 67 پست
من مای و شون رو امتحان کردم اینکه همش تمدید کنم منو نگران میکنه یه وقت عوارض نداشته باشه

آلومینیوم برای اینکه تعریق و بو رو کمتر کنه یه مقدار معینی استفاده میشه نگران نباش الکی میگن باعث سرطان و فلان میشه ، بدون آلومینیوم هم میتونی استفاده کنی ولی زیاد جلو تعریق رو نمیگیره اونجوری فایده نداره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چربی خون؟ اگه کم چربی بخورم اوکی بشه فکر کنم❤

اره ولی بازم لازم ب قرث هس چون طول میکشه ورزش خیلی موثره وجذف ترشیجی سردی و چربی 

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

آلومینیوم برای اینکه تعریق و بو رو کمتر کنه یه مقدار معینی استفاده میشه نگران نباش الکی میگن باعث سر ...

من همیشه میگم بدون آلومینیوم بگیره احتمالا به خاطر همینه 🌱❤

من مذهبی جمع غیر مذهبی ها و غیر مذهبی جمع مذهبی ها هستم 🗿

واقعا؟ خطرناک نیست؟دلیل اینکه بو میده اینه که دهنم زود به زود خشک میشه نمی‌دونم چرا

برای من جواب داد ، شما تحقیق کنید 

گاه دلسوز است و گاهی سخت میسوزاندم           عشق گاهی مادرست و گاه هم نامادری                                    💕💕💕 

از شوینده ی آنتی باکتریال استفاده یا صابون هاشو از داروخانه بگیر و موقع حمام برای شستن بدنت استفاده کن جانسونز بگیر لیمو و نعناش عالیه

بعد از حمام زیربغلتو خشک کن ضد تعریق بزن نیوا عالیه بعد بزار بمونه قبل خواب بزن پلاک های ضد تعریق منافذتو محدود مسدود میکنن و تو فرداش کمتر عرق میکنی عوارضم نداره

بعد فردا که بیدار شدی با ی دستمال تمیز دوباره زیربغلتو خشک کن دئودرانت استفاده اینم نیوا خیلی خوبه

یسری میوه ها مثل کیوی و آناناس ترشحات بدن مثل عرق رو خوشبو میکنن 

و همچنین دستمال خوشبو کننده استفاده کن در طول روز برای کشاله ی ران و سایر

از لوسیون بدن های خوشبو هم غافل نشو