2777
2789

تغذیه ام درسته چیز میزای عجیب غریب نمی‌خورم...همه لباسام رو میشورم از بست شستم رنگشون رفتهههه 

حموم میرم همش ولی تا کی برم آب نداریمممم 

حتما باید از مام استفاده کنم و مخلفاتش ولی کو تاثیر تنها تاثیری که داشته لباسام رو لک کرده 🗿

من مذهبی جمع غیر مذهبی ها و غیر مذهبی جمع مذهبی ها هستم 🗿

زاج بزن

فقط 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

متاهل و متعهد آقایون سایت درخواست دوستی ندید لطفااااااا،اگه درخواستی ببینم ازش،کاربریشو میدم دست نینی یار تا کاربریشو مسدود کنن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه چیز رو رعایت میکنم تاثیرش تا دو سه روز هست . دوباره یکذره راه میرم پیاده روی چیزی ...حتی ورزش هوازی هم نیست که بگم زیاد عرق میکنم ولی روز از تو روزی از نو 

برمیگرده به تنظیمات کارخونه 

کل اتاقم بو عرق گرفته موندم چه وضعیه 

همه چیز رو رعایت میکنم تاثیرش تا دو سه روز هست . دوباره یکذره راه میرم پیاده روی چیزی ...حتی ورزش هو ...

خب باید یک روز درمیون حمام کنی نه ۳ روزی ی بار😐

کاربری دوم رستاکوچولوام🫠  تا تاریخ ۳ ابان اینجام 🥴تمدید شدتا ۱۸ آذر😐😐تعلیقم🥲

زود میره بوش ،من دارم

مام اسپری منظور مه ..نمیزاره بدن بوی عرق بگیره ..ما راضی هستیم ..تنها چیزی که تلویزیون تبلیغ کرد و خوب بود

گاه دلسوز است و گاهی سخت میسوزاندم           عشق گاهی مادرست و گاه هم نامادری                                    💕💕💕 
عوارض داره

اسپری سورملینا بگیر زنعموم گرفته رازیه

فقط 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

متاهل و متعهد آقایون سایت درخواست دوستی ندید لطفااااااا،اگه درخواستی ببینم ازش،کاربریشو میدم دست نینی یار تا کاربریشو مسدود کنن

وای منم همینم هم باید نگران این باشم دهنم بو نده یا بدنم خسته شدم الان حموم برم اگه از مام استفاده ن ...

وای آره... موهام تا سه روز  چرب میشن تنها زمانی که خوبه و بو نرم کننده میده همون روز بعد حموم هست ! 

هر روز دندون هامو مسواک میزنم ولی خودم متوجه میشم گاهی بوش خوب نیست !