همه چیز رو رعایت میکنم تاثیرش تا دو سه روز هست . دوباره یکذره راه میرم پیاده روی چیزی ...حتی ورزش هو ...
یعنی تا۳روز نمیری حموم توی این دنیا پراز الوده کثیفی انتظارداری بوی گل بدی عجب
بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم. یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه
احتمالا چربیت بالاس ومن اینجوری بودم صبح حمام عصریاشب بوی عرق بد هرچی موادمیزدم هیچ ب هیچ چربیم کنترل کردم خیلی بهترشدم
بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم. یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه
😶 گفتم میرم ولی گاهی که پریود میشم برام واقعا سخته و اینکه حموم هام طولانیه هر روز طولانی حموم هستم ...
ازمایش چربی بده شک ندارم چربیت بالاس