2777
2789
عنوان

به این نتیجه رسیدم که از بوی بدن هم شانس نیاوردمممم

| مشاهده متن کامل بحث + 653 بازدید | 67 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میخوام یه چیزی بگم میترسم ناراحت شی مسخره کنی ولی ...به عقیده من خیلی غسل تاثیر داره !غسل واجب که ان ...

آره نه عزیزم ناراحت نمیشم ... خیلی ام حساسم توی این مورد و شده یک ساعت فقط درگیر بودم درست انجامش بدم 

من مذهبی جمع غیر مذهبی ها و غیر مذهبی جمع مذهبی ها هستم 🗿

شاید مشکل همون حمامهای طولانیت باشه.اخه لازم نیست که بری کیسه ضخیم بکشی و پوستتو بکنی.حمام طولانی دو ...

آره احتمالش هست چون من موهام هم همش میشورم و میبینم انکار چرب تر شده 

همه چیز رو رعایت میکنم تاثیرش تا دو سه روز هست . دوباره یکذره راه میرم پیاده روی چیزی ...حتی ورزش هو ...

یعنی تا۳روز نمیری حموم توی این دنیا پراز الوده کثیفی انتظارداری بوی گل بدی عجب

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

من خودم هروز حموم میکنم چون قنادم از از کارگاه میام بوی شیرینی میدم باید دوش بگیرم‌شما یک روز در میو ...

بوی شیرینی که بوی خیلی خوبیه آره دیگه اگه همین کارو بکنم❤

احتمالا چربیت بالاس ومن اینجوری بودم صبح حمام عصریاشب بوی عرق بد هرچی موادمیزدم هیچ ب هیچ چربیم کنترل کردم خیلی بهترشدم

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

یعنی تا۳روز نمیری حموم توی این دنیا پراز الوده کثیفی انتظارداری بوی گل بدی عجب

😶 گفتم میرم ولی گاهی که پریود میشم برام واقعا سخته 

و اینکه حموم هام طولانیه هر روز طولانی حموم هستم و خوب نیست برای پوست و مو 

😶 گفتم میرم ولی گاهی که پریود میشم برام واقعا سخته و اینکه حموم هام طولانیه هر روز طولانی حموم هستم ...

ازمایش چربی بده شک ندارم چربیت بالاس 

احتمالا چربیت بالاس ومن اینجوری بودم صبح حمام عصریاشب بوی عرق بد هرچی موادمیزدم هیچ ب هیچ چربیم کنتر ...

اره احتمالش هست ... 

خودم یکم اضافه وزن واینا ام دارم تازگیا حس میکنم بیشتر هم وزن اضافه کردم