2777
2789

منظورش اینه کلا لباس هایی که الان ۸۰ درصد میپوشن نپوشم و مانتوی بلند حداقل تا وسط رون بپوشم و شال بذارم همه جا و شلوار تنگ نباشه

کلا با این پیراهنای رایج مخالفه با روسری برداشتن مخالفه با شلوار کوتاه یا تنگ مخالفه  

اگر این یه مورد رو نمی‌گفت جوابم مثبت بود خیلی هم ازش خوشم اومده از نظر ظاهری و اخلاقیات کلی و آروم بودنش تایپمه واقعا دلم نمیخواست رد کنم ولی به خاطر این موضوع چی کار کنم؟ به نظرتون بعدا بزنم زیرش دعوا بالا میگیره یا کنار میاد؟ ممکنه جوگیر شده باشه یا جدی بگیرم این حرفا رو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همیشه از این مورد میترسیدم که حسرت به دل بمونم جوونیم حیف بشه با مرد حساس روی پوشش

منم میخوام مثل بقیه خوب لباس بپوشم و هماهنگ با عرف موجود باشم خجالت میکشم خیلی پوشیده جایی برم یا مثلا مانتو بلند دیگه کی میپوشه من سنی ندارم

ولی دلم پیش پسره گیره

کاش آدم بود

ایشون گفته که شما اگه نمیتونی مطابق معیارهای باشی تکلیف روبدونی

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
ایشون خواسته هاش رو از شما خواسته تصمیم گیرنده شما هستید ‌الان نگه بعد عروسی بگه

میگم وقتی همه چی اوکیه که اونم از سمت من باید اوکی میشد یعنی اون از خداشه که زنی مثل من بگیره فقط این مورد مشکله یعنی به خاطر همچین چیزی بقیه چیزا هم بیخیال بشم؟ خیلی از قیافش و بعضی اخلاقاش خوشم اومده بود