عزیزان چن روزیه یوبوستم یه جوری شده که دفع ک میکنم با هزار تا بدختی فرداش بازم یوبوستم
خیلی اذیت میشم من از بچگی میشدم هزار تا دکتر رفتم قرص ملین دادن
خوب شده بودم
قرص سیتالوپرام ضد افسردگی خوردم همراه با پرانول دکتر نوشته بود به نظرم بعد اون اینطوری شدم الان چن روزه یوبوستم هر چی بگیددددد کردم خاکشیر داروی ملین انجیر گلابی نارنگی زیتون اب زیاد ولی انگار جلوشدیوار کشیدنننن
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خیلی درد بدیه خیلیییییییی شب روز ندارم به خدا ی جوری زخمه ک یوبوست ب کنار نرم هم برم میمیرم از درد
ببین مامان بی چاره من نه بدی کرده به کسی نه آدم بدی بوده از وقتی شقاق و یبوست شده همه وزنش نصف شده تازه سنگ کلیه و استرس های دیونه کننده هم داره و اصلا بیرون رفتن خوابیدن مهمونی همه چیش از دست داده
من آتنام ۲۹ اسفند ۲۳ ساله میشم .دختر اسفندی و مهربون 🙂😇 هیچ انسانی کامل نیست و قطعا همه مون نقص هایی داریم فقط باید از دیروز مون بهتر باشیم🌱.سعی میکنم خوشحالی به دیگران منتقل کنم 🎉.نماد من ماهی هست یعنی آرام🐠 . یه اسفندی مسئولیت پذیر و مهربونم☃️ . اهل کتاب و موسیقی 📚🎹. و عاشق محیط زیست و حیوانات🌄 .زندگی بهم یاد داد که انسانیت و محبت مهم ترین و به یاد موندنی ترین بخش زندگی مونه💖. شاد بودن تنها انتقامی هست ک میشه از زندگی گرفت🥳. خدایا شکرت بابت خانواده ام و تمام نعمت هایی ک دادی بهم🙏💛.
ببین مامان بی چاره من نه بدی کرده به کسی نه آدم بدی بوده از وقتی شقاق و یبوست شده همه وزنش نصف شده ت ...
عزیزم میدونم چی میکشه من میرم سرکار یعنی هم یوبوستم هم درد دارم هم میخام دفع کنم اصلا حالت تهوع میگیره الان گشنمه ولی بدک میاد از غدا خوردن میگم هیچی نخورم بلکه یوبوست نشم ولی اینطور ک این روده لعنتی من بد کار میکنه اب هم بخورم تبدیل به سنگ میشع
خیلی درد بدیه خیلیییییییی شب روز ندارم به خدا ی جوری زخمه ک یوبوست ب کنار نرم هم برم میمیرم از درد
انجیر آلوبخارا سیب سبزیجات روغن زیتون همه چی امتحان کرده ولی ولی به حال روزی که بخواد دستشویی کنه از درد فقط گریه میکنه کلونوسکوپی هم برو که کلون مشکل روده پولیپ نداشته باشی
من آتنام ۲۹ اسفند ۲۳ ساله میشم .دختر اسفندی و مهربون 🙂😇 هیچ انسانی کامل نیست و قطعا همه مون نقص هایی داریم فقط باید از دیروز مون بهتر باشیم🌱.سعی میکنم خوشحالی به دیگران منتقل کنم 🎉.نماد من ماهی هست یعنی آرام🐠 . یه اسفندی مسئولیت پذیر و مهربونم☃️ . اهل کتاب و موسیقی 📚🎹. و عاشق محیط زیست و حیوانات🌄 .زندگی بهم یاد داد که انسانیت و محبت مهم ترین و به یاد موندنی ترین بخش زندگی مونه💖. شاد بودن تنها انتقامی هست ک میشه از زندگی گرفت🥳. خدایا شکرت بابت خانواده ام و تمام نعمت هایی ک دادی بهم🙏💛.
عزیزم میدونم چی میکشه من میرم سرکار یعنی هم یوبوستم هم درد دارم هم میخام دفع کنم اصلا حالت تهوع میگی ...
اره غذا کمتر میخوره که یبوستش کمتر اذیت بشه از غذا هم ترسیده شده میگه چجوری دفع کنم اینارو
خدا نصیب گرگ بیابون هم نکنه
خودم هر روز از بس فکر میکنم بهش زندگیم تعادل ندارع دیگه
طوری دیگ شده که قندش سریع میفته
انجیر آلوبخارا سیب سبزیجات روغن زیتون همه چی امتحان کرده ولی ولی به حال روزی که بخواد دستشویی کنه از ...
عزیزم از کلونسکوپی اینا هم ترس دارم🥺 واقعا داخل مقعدم زخمه وقتی اپلیکاتور وارد میکنم ک پماد بزنم از درد جیغ میکشم بین چطور زخمه حالا بخان کلونسکپی کنن زخم هس چطو میره داخل
عزیزم این برای اون زخمه ک بهش میگن شقاقع ی وسیله هم داشت تو کارتونش ک دکتر گفت از اون استفاده نکن
اسمش اپلیکاتور هست اگر بزنی وحشتناک این پماده میسوزونه
مقعد رو
نکن اسی جون اینجا هر توصیه رو گوش نکن