2777
2789
عنوان

یوبوستم هرچی میدونید بگیددد

| مشاهده متن کامل بحث + 1095 بازدید | 149 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسمش اپلیکاتور هست اگر بزنی وحشتناک این پماده میسوزونه مقعد رو نکن اسی جون اینجا هر توصیه رو گوش نکن

عزیزم سوزشش کمه بعد من از خودم نگفتم رفتم دکتر داده اولشم ب اسی گفتم ک توصیه ی من نیست دکتر داده بعد ایشون نظر خواستن گفتم اگه شما ناراحت شدی ببخش

عزیزم از کلونسکوپی اینا هم ترس دارم🥺 واقعا داخل مقعدم زخمه وقتی اپلیکاتور وارد میکنم ک پماد بزنم از ...

هر متخصص داخلی و گوارشی بری کلونوسکوپی می‌نویسه چون باید بدونه زخم پولیپ التهاب و سرطان روده نداشته باشی 

من آتنام ۲۹ اسفند ۲۳ ساله میشم .دختر اسفندی و مهربون 🙂😇 هیچ انسانی کامل نیست و قطعا همه مون نقص هایی داریم فقط باید از دیروز مون بهتر باشیم🌱.سعی میکنم خوشحالی به دیگران منتقل کنم 🎉.نماد من ماهی هست یعنی آرام🐠 . یه اسفندی مسئولیت پذیر و مهربونم☃️ . اهل کتاب و موسیقی 📚🎹. و عاشق محیط زیست و حیوانات🌄 .زندگی بهم یاد داد که انسانیت و محبت مهم ترین و به یاد موندنی ترین بخش زندگی مونه💖. شاد بودن تنها انتقامی هست ک میشه از زندگی گرفت🥳. خدایا شکرت بابت خانواده ام و تمام نعمت هایی ک دادی بهم🙏💛.

عزیزم سوزشش کمه بعد من از خودم نگفتم رفتم دکتر داده اولشم ب اسی گفتم ک توصیه ی من نیست دکتر داده بعد ...

می‌دونم ولی اصلا دکتر ها این درد رو نمیفهمن

من آتنام ۲۹ اسفند ۲۳ ساله میشم .دختر اسفندی و مهربون 🙂😇 هیچ انسانی کامل نیست و قطعا همه مون نقص هایی داریم فقط باید از دیروز مون بهتر باشیم🌱.سعی میکنم خوشحالی به دیگران منتقل کنم 🎉.نماد من ماهی هست یعنی آرام🐠 . یه اسفندی مسئولیت پذیر و مهربونم☃️ . اهل کتاب و موسیقی 📚🎹. و عاشق محیط زیست و حیوانات🌄 .زندگی بهم یاد داد که انسانیت و محبت مهم ترین و به یاد موندنی ترین بخش زندگی مونه💖. شاد بودن تنها انتقامی هست ک میشه از زندگی گرفت🥳. خدایا شکرت بابت خانواده ام و تمام نعمت هایی ک دادی بهم🙏💛.

عزیزم سوزشش کمه بعد من از خودم نگفتم رفتم دکتر داده اولشم ب اسی گفتم ک توصیه ی من نیست دکتر داده بعد ...

نه گلم من خودم خریدم اصلا هم نسوزند خیلی ام ترمیم کرده بود مقعدم رو

صبح ناشتا دو لیوان اب ولرم بخور

قرص سیلاکس شب بخور فردا شکمت کار میکنه

سالاد بخور کوکوی تره هم مدفوع نرم میکنه. 

شربت مگنی میلک ملین و آنتی اسید هست روزی ۲ بار بخور خوبه . اینو دکتر بهم داده خیلی خوبه . جای سیلاکس میخورم . 

یبوست گرفتی یه روزه خوب نمیشه فقط باید مراقب باشی به هموروئید تبدیل نشه اون خودش بدبختیه

فداتشم من عزیزم قربونتتت

اسمش پیدرولاکس هست مواظب باش معده مامانم که اذیت میشه وقتی میخوره آب زیاد مصرف بکن سبزیجات هم همینطور برای مامانم دکتر داد ولی فایده نداشته تاحالا باید کلی تحرک و پیاده روی داشته باشی برای مامانم اصلا فایده نداشته هیچ کدوم از این پماد و پودر ها قطعی نیست روی مامانم هنوز جواب نداده🤕🥺😭

اسمش پیدرولاکس هست مواظب باش معده مامانم که اذیت میشه وقتی میخوره آب زیاد مصرف بکن سبزیجات هم همینطو ...

عزیزم این درد لعنتی بیشتر ژنتیکیع مواطب باش دچارش نشی