2777
2789
عنوان

یوبوستم هرچی میدونید بگیددد

| مشاهده متن کامل بحث + 877 بازدید | 148 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو بخر بده بزنه خوب میشه میشه بپرسم چن روز ی بار دفع میکنه؟و هر بار یوبوست هست یا مثلا بعضا نرم دفع ...

یک بار اونم به زور 

هر دفعه دفعش حتی اگر یبوست هم نباشه سخت هست 

من آتنام ۲۹ اسفند ۲۳ ساله میشم .دختر اسفندی و مهربون 🙂😇 هیچ انسانی کامل نیست و قطعا همه مون نقص هایی داریم فقط باید از دیروز مون بهتر باشیم🌱.سعی میکنم خوشحالی به دیگران منتقل کنم 🎉.نماد من ماهی هست یعنی آرام🐠 . یه اسفندی مسئولیت پذیر و مهربونم☃️ . اهل کتاب و موسیقی 📚🎹. و عاشق محیط زیست و حیوانات🌄 .زندگی بهم یاد داد که انسانیت و محبت مهم ترین و به یاد موندنی ترین بخش زندگی مونه💖. شاد بودن تنها انتقامی هست ک میشه از زندگی گرفت🥳. خدایا شکرت بابت خانواده ام و تمام نعمت هایی ک دادی بهم🙏💛.

انشالله به زودی خوب میشه هم مادرت هم من خیلی درد بدیه ولی اونی ک گفتمو امتحان کن

باشه تو دفعت نرم شد با این شیاف؟ 

من آتنام ۲۹ اسفند ۲۳ ساله میشم .دختر اسفندی و مهربون 🙂😇 هیچ انسانی کامل نیست و قطعا همه مون نقص هایی داریم فقط باید از دیروز مون بهتر باشیم🌱.سعی میکنم خوشحالی به دیگران منتقل کنم 🎉.نماد من ماهی هست یعنی آرام🐠 . یه اسفندی مسئولیت پذیر و مهربونم☃️ . اهل کتاب و موسیقی 📚🎹. و عاشق محیط زیست و حیوانات🌄 .زندگی بهم یاد داد که انسانیت و محبت مهم ترین و به یاد موندنی ترین بخش زندگی مونه💖. شاد بودن تنها انتقامی هست ک میشه از زندگی گرفت🥳. خدایا شکرت بابت خانواده ام و تمام نعمت هایی ک دادی بهم🙏💛.

منه زلیل مرده چن روز پیش ترشی هم خوردم دیگ پیچید بدجور

برنج و نون رو فعلا بزار کنار

غذاتو خیل خوب بجو

وعده غذاهاتو کوچیک کن تا مچروده هات راه بیوفتن

روغن‌زیتون حتما بخور

آب جوشیده گرم ناشتا

شبها قبل از خواب یا صبح ناشتا (دوتا تایم باشه که بهتره)بارهنگ و خاکشبر رو داخل عرق نعنا و گلاب بجوشون‌بیست دقیه بعد یه قاشق عسل اضافه کن بخور(خودم شبا میخورم)

⚘خدایا شکرت❣
باشه تو دفعت نرم شد با این شیاف؟

توضیح دادم دیگه عزیزم میگم انگار چن روز بود ک گاز هم دفع نداشتم ببین چ وضع بود انگار شیافه وسط مدفوع رو سوراخ کرده بود از اونجا کم کم گاز دفع کردم یهو با زور خاالی شد

صبح ها بربری میخورم اونم نخورم؟؟یعنی

اگه نمی تونی نخوری حداقل کمش کن

لقمه های کوچیک و خیلی خوب بجو

من صبحانمو مربای انجیر و یا عسل و کره گداشتم با یه کف دست نون

روغن زیتون یا محلی داخل غذام میریزم میخورم

بعد از وعده های اصلیم اندازه یه کپسول هاضوم(سیاهدانه و آویشن و زنیان آسیاب شده و با عسل قاطی شده) که خودم درست کردم میخورم

داخل چاییم آویش میریزم

پیاده رویی خیلی موثره 

شبها موقع خواب شکممو با روغن زیتون یا سیاه دانه ماساژ میدم

صبح هم کع بیدار میشم اینکارو تکرار میکنم

نسخه دکتر خیراندیش بارهنگ و خاکشبر و عسل با عرق نعنا و گلاب هم هر شب درست میکنم قبل از خواب می خورم

تا دوماه مداومت داشته باشی و رعایت کنی روده ها بازیابی میشن و خوب میشی

اگه مشکل دیگه ای مثل انسداد و ...نداشته باشی

⚘خدایا شکرت❣