2777
2789
عنوان

یوبوستم هرچی میدونید بگیددد

| مشاهده متن کامل بحث + 877 بازدید | 148 پست
عزیزم ملین زیاد خوردی قبلا؟شاید رودت عادت کرده و دیگه بدون اونا کار نمیکنهاگه خیلی وقته یبوستی یه فو ...

قبلا واقعیت دکتر زیاد رفتم تاثیر نداشت رفتم طب سنتی یه دارو داد من اونو خوردم اوکی شدم ی سال اینا اوکی بودم ک داروی ضد افشردگی و ترشی خوردم اینطور شدم

برنج و نون حبوبات ترشی نخوری غذاهای شور نخور 

بجاش سوپ رقیق آش رقیق مایعات زیاد بخور کاااهو و سبزی خوردن همراه غذا بخور

شربت انجیر قرص بیزاکودیل 

آل ولرم و آب لیمو قبل صبحانه 

فقط اونایی که موقع راهنمایی میگن برو مشاور😐واقعا فکر میکنید خودمون بلد نیستیم این کلمه رو یا نشنیدیم فقط شما می‌دونی!!  وقتی از خودت هیچی بلد نیستی حرف بزنی لطف کن اون🤐🤐🤐🤐🤐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره خیلی ببخشید اگر حالتون بد میشه ولی جلوش۵سانت اینا سنگه بقیش نرم نرم

نه بابا خودمم همبشه این مکافاتو دارم میدونم چی میگی. من یه مدت بعد غذا روعن زیتون و سرکه خانگی میخوردم برای سنگ صفرا خوب شده بودم. برگه زردآلو و آلو هم بخوره. انار هم نخور.

فعلا شیاف بذار که اون قسمت سفت دفع بشه. اینجوری بمونه بواسیر میگیری روده ت زخم میشه

قبلا واقعیت دکتر زیاد رفتم تاثیر نداشت رفتم طب سنتی یه دارو داد من اونو خوردم اوکی شدم ی سال اینا او ...

شاید اثرات داروعه. یه سرچ بکن ببین جزو عوارض اون دارو هست یا نه

اگه باشه با قطعش درست میشه

شیاف گلیسیرین بزار

فقط 11 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   
شاید اثرات داروعه. یه سرچ بکن ببین جزو عوارض اون دارو هست یا نهاگه باشه با قطعش درست میشه

بله نوشته عوارض دارو احتمالا یا اسهال یا یوبوست هست اونارو از دیروز قطع کردم چون من بدنم به دارو حساسیت نشون میده مثلا کلیسم قرص اهن بخورم یوبوست میشم

اول اینکه غذای خونگی بیشتر بخور فست فود غذای تند غذای سفت نخور مامان من الان ۳ ساله داره زجر می‌کشه از همین یبوست و شقاق و همروئید

دائم سفت میشه و زخم می‌کنه مقعدش رو 

ملین پودر پیدرولاکس قرص پودر پیسیلیوم پماد آنتی فیشر و باریج هیچی اثر نمیکنه

شیاف همروئید هم پوست مقعدش نازک کرده چون کورتون داره شیاف طولانی مدت خوب نیس 

من آتنام ۲۹ اسفند ۲۳ ساله میشم .دختر اسفندی و مهربون 🙂😇 هیچ انسانی کامل نیست و قطعا همه مون نقص هایی داریم فقط باید از دیروز مون بهتر باشیم🌱.سعی میکنم خوشحالی به دیگران منتقل کنم 🎉.نماد من ماهی هست یعنی آرام🐠 . یه اسفندی مسئولیت پذیر و مهربونم☃️ . اهل کتاب و موسیقی 📚🎹. و عاشق محیط زیست و حیوانات🌄 .زندگی بهم یاد داد که انسانیت و محبت مهم ترین و به یاد موندنی ترین بخش زندگی مونه💖. شاد بودن تنها انتقامی هست ک میشه از زندگی گرفت🥳. خدایا شکرت بابت خانواده ام و تمام نعمت هایی ک دادی بهم🙏💛.

بله نوشته عوارض دارو احتمالا یا اسهال یا یوبوست هست اونارو از دیروز قطع کردم چون من بدنم به دارو حسا ...

خب قطع کردی یکم بگذره خوب میشی فقط عوارض نشون داده برات کلا یه روزه گذشته

اول اینکه غذای خونگی بیشتر بخور فست فود غذای تند غذای سفت نخور مامان من الان ۳ ساله داره زجر می‌کشه ...

خیلی درد بدیه خیلیییییییی شب روز ندارم به خدا ی جوری زخمه ک یوبوست ب کنار نرم هم برم میمیرم از درد