2777
2789

من دانشجو هستم یعنی ترم آخرم مربوط ب رشتمون باید ی آزمونی رو شرکت کنیم منو دوست صمیمیم تصمیم گرفتیم ک بریم کلاسای تدریس اینا مشاوره و برنامه ریزی.منابع برای آزمونمون بعد هزینه بالاس خوده دوستم متاهل هستن و وضعیت مالی چندان خوبی نداره اما خب همسر داره شرایط متاهلیش فرق می‌کنه با من ایشون چند سالی از من بزرگتره . من مجرد هستم دیگه خلاصه هزینه های زندگی بگم من تازگی اردتونسی انجام دادم خب خودتونم میدونید الان بالای ۹۰ تومنه خلاصه بابا پولشو داده . خلاصه بخوام بگم 

من روم نمیشه ب بابام در مورد هزینه های کلاس اینا بهش بگم و ازش درخواست پول کنم به اندازه خب برام زحمت کشیده خجالت گفتن دارم اونطوری روم نمیشه بگم . وضع مالیمونم متوسطه اما بازم ی جاهایی آدم کم میاره 

خلاصه از اونورم خجالت میکشم به دوستم راجب این چیزا بگم خب شخصیه اینا 

من این برنامه رو برای خودم دارم می‌چینم که چون ترم آخرم تو این تایم باقی مانده تا زمان آزمون بیکار نمونم برم جایی سرکار صبح تا بعدازظهره کارشون برم کار کنم .

ب دوستم چیزی نگفتم رفیقم میگه ترم تموم شد بریم کتابخونه درسا رو شروع کنیم بخونیم اما اون شرایط منو نمیدونه.ولی من تو ذهنم هست ک برم سرکار پول خودمو خودم جور کنم . اگه دوستم اصرار کنه بریم کتابخونه اما من نتونم بیام یعنی تایمم نخوره چی کنم میترسم عقب بمونم اما نمیتونم سرکار هم نرم چون نیاز دارم واقعا . .

میگید چی کنم بچه ها راهنماییم میکنید