2777
2789
عنوان

یوبوستم هرچی میدونید بگیددد

| مشاهده متن کامل بحث + 846 بازدید | 147 پست

احتمالا شما بواسیر دارید  شیاف آنتی همورویید مصرف کن سبزی بخور و کارایی که کردی هم ادامه بده و ضمنا بدنت رو گرم نگه دار 

اگر میتونی روغن ویسکی بخر و بمال ب کمرت بدنت رو گرم می‌کنه  احتمالا از سرما اونجوری شدی 

ضمنا لبو و برگه زردآلو هم بخور 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اب روزی۷لیوان میخورم دیگ حالمم از اب بد میشه کلی کاهو میخورم همه چی ولی انگاررررر جلوشو بستن

من کاهو بخورم بدتر میشم.

الان شیاف بذار چون هرچی بخوری تاثیر زیادی نداره چون اینور سفته. شیاف بیزاکودیل.

سنا با گل محمدی دم کن بخور هفته ای یکبار زیادش ضرر داره.

آب ولرم ناشتا. 

پودر پیدرولاکس از داروخانه بگیر با آب یا آبمیوه مخلوط کن بخور یک بسته رو نصف صبح نصف شب ،دکتر برای پسرم داده بود خوبه 

اينقدر قوى باش كه بدونى بايد بعضى چيزها رو رها كنى، و اينقدر صبور باش كه بدونى بايد براى اون چيزى كه لياقتت هست، صبر كنى . . .🌱! |با سختى‌ها مُبارزه كن،تا روياهاتو عملى كنى . .| |بعضی قدمها رو بايد تنهایی برداری . .| |باختنی وجود نداره،بعضی وقتا میبری، بعضی وقتا یاد میگیری . . :)☘'️ 

احتمالا شما بواسیر دارید شیاف آنتی همورویید مصرف کن سبزی بخور و کارایی که کردی هم ادامه بده و ضمنا ...

احتمالا؟من از بچگی دچارم هم بواسیر دارم اندازه نخود هم شقاش دارم داخل ک رد شدنی میمیرم زنده میشم

درمانی هست ؟؟ی مدت بخوری درمان شی یا در حد اینکه ملینه

هرشب یکی بخور 

شاید سیستم   گوارش بدنت افتاد رو روال 

نپپرسیدم ک درمانیه یا موققت

ما رفقای زیادی نداریم فقط ادمای زیادی میشناسیم 🫠

انگشتتو بذار زیر نافت یک دقیقه فشار بده بعدش اوکی میشه من قبلا چندیدن بار نتیجه گرفتم 

یک فرشته درون من مرده انگار ، چون روحم همیشه عزا دار است ، این غمگینی تمامی ندارد مگر با مرگ روحم 

من کاهو بخورم بدتر میشم.الان شیاف بذار چون هرچی بخوری تاثیر زیادی نداره چون اینور سفته. شیاف بیزاکود ...

اره خیلی ببخشید اگر حالتون بد میشه ولی جلوش۵سانت اینا سنگه بقیش نرم نرم 

اب روزی۷لیوان میخورم دیگ حالمم از اب بد میشه کلی کاهو میخورم همه چی ولی انگاررررر جلوشو بستن

آب ولرم نه سرد و غذاهای سفت و فست فود و چرب استفاده نکن

وقتی غمگین هستیددنیا شما را به مسخره میگیردوقتی خوشحالید، دنیا به شما لبخند میزنداما وقتی دیگران را خوشحال میکنید،دنیا به شما تعظیم میکند ...

عزیزم ملین زیاد خوردی قبلا؟شاید رودت عادت کرده و دیگه بدون اونا کار نمیکنه

اگه خیلی وقته یبوستی یه فوق گوارش برو چک بشی علت زمینه ای رو پیدا کنی خیلیا هستن چندین ساله اسهال و یبوستن و فکر میکنن طبیعیه ولی طبیعی نیست