2777
2789
عنوان

کسانیکه مخالفن آقایون بیا تو نی نی سایت بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 1661 بازدید | 194 پست
احترام خودتون رو نگهداری!!! داریم با آرامش با هم حرف میزنیم جنگ که نیسنه خیابون مال مردا نیس ولی این ...

نه بابا جدی میفرمایید؟مردای خانواده من تو این سایت نیستن و یکی از یکی جنتلمن تر ..طفره نرو خودتم‌میدونی منظور من چیه میگم که بحث لول و شخصیته ... اینجا هر دو جنس میتونن عضو شن ولی آدم با لول و شخصیت جایی نمیره که ۹۰ درصد جنس مخالفن..  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه پس سایت مردونس علاف بیکار

من نگفتم مردونه هس ولی عمومی هس یعنی برای عموم ازاده

اگه من علاف و بیکار هستم و اینجا هستم شما هم علاف بیکار هستید که اینجا هستید

هعی میخوام احترامتون رو نگهدارم خودتون نمیخواین بعدش میاین مگین مرد ها فلانن

کاش آنقدر آب داشتیم تا جهنم را خاموش کنیم و ای کاش آنقدر آتش داشتیم که بهشت را بسوزانیم تا مردم خدا را برای خودش بپرستند(زرتشت)😅🗿

یکی هم که حرف حساب میزنه متهمش میکنین به ....

آره خب پیک می بودن بعضی زنا برا شماها منفعت داره، برای ما آفت

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

من مخالفشون اومدنشون نیستم.... ولی دید خوبی هم بهشون ندارم... اگه درخواست بدن رد می کنم

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱..در حال تلاش برای رسیده هدف💖🌱🌄🏃‍♀️💙✨🦋🌌👑.. میشه یه صلوات بفرستین 🥺🧡

برام مهم نیست حرفاشون چون میدونم که چیزی برا زنده خودشون هست دارن میگن

افرین احسنت

به سلامتی ۳ لاشی   قاضی ، متهم ، ناشی   🥂🥂🥂            به سلامتی ۳ دلبر   مادرم ، پدرم ، عشقم      🥂🥂🥂          به سلامتی ۳ تن    ناموس ، رفیق ، وطن  🥂🥂🥂             به سلامتی ۳ همراه   رفیقم ، گوشیم ، پیکم 🥂🥂               به سلامتی ۳ مکان   خونم ، قبرم ، قلبش  🥂🥂🥂                         

تو چرا موافق حضور مردا هستی

دلیلی نداره 

نه اینجا خونه بابام که مخالف باشم کی میاد میره 

نه خونه  خودم 

قلبت که پاک باشه ببازیم بُردی:)..️ آرزو میکنم خوبی قسمت آنهایی شود که با تمام بدی هایی که دیدن،یاد نگرفتن آدم های بدی باشند:)️ 

آره خب پیک می بودن بعضی زنا برا شماها منفعت داره، برای ما آفت

چرا از حقیقت فرار میکنین 

به سلامتی ۳ لاشی   قاضی ، متهم ، ناشی   🥂🥂🥂            به سلامتی ۳ دلبر   مادرم ، پدرم ، عشقم      🥂🥂🥂          به سلامتی ۳ تن    ناموس ، رفیق ، وطن  🥂🥂🥂             به سلامتی ۳ همراه   رفیقم ، گوشیم ، پیکم 🥂🥂               به سلامتی ۳ مکان   خونم ، قبرم ، قلبش  🥂🥂🥂