2777
2789
عنوان

کسانیکه مخالفن آقایون بیا تو نی نی سایت بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 1693 بازدید | 194 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره درخواستو میتونیم قبول نکنیم(که نمیکنیم)ولی هی درخواست میدن آدم عصبی میشه معذب میشه تا توی یه تاپیکی شوخی میکنی میخندی(موضوع کاملا عادی نه زشت و +۱۸)میبینی ۱۰ نفر درخواست دادن واقعا اینجا جای آقایون نیست مردی که اینجاست یه چیزیش میشه بنظرم

خب خیلیام هستن به زنا فحش میدن، الکی شلوغش نکن گلم هی ماجرارو بیشتر بزرگ نکنید کاربرای مردی که باشخص ...

ببین زن ها میتونن تاپیک ناجور زنن وقتی میدونن تو این سایت آقا هست بعد درخواست رد کنن آقایون کجا می‌تونه مزاحمتی ایجاد کنه

قلبت که پاک باشه ببازیم بُردی:)..️ آرزو میکنم خوبی قسمت آنهایی شود که با تمام بدی هایی که دیدن،یاد نگرفتن آدم های بدی باشند:)️ 

معذرت میخوام که سایت رو برای سوالات زنانه ساختنو جای پرسیدن این سوالات هست و ن جای حضور پروژسترونی‌ه ...

وای سیسی کاش به حرفت گوش میدادم تو تایپک های جنجالی نمی رفتم دیروز تعلیق شدم :)الان سیم کارت دختر عمومه..:)

وای سیسی کاش به حرفت گوش میدادم تو تایپک های جنجالی نمی رفتم دیروز تعلیق شدم :)الان سیم کارت دختر عم ...

اشکال نداره

من هزار بار تعلیق شدم روی مسائل جنجالی

تا یاد گرفتم فقط بخونم و رد بشم

تو هم یاد میگیری اینجا همینه

کبک‌های سر در برف رو به حال خودشون رها کن

مَهشیدم🤍همچو کرم ابریشم در انتظار شکافتن پیله‌ها و پروانه شدن🦋🌱

میتونین رد کنین

شما کاربر فعالی نیستی اونایی ک تو سایت خیلی فعال هستن و زیاد تاپیک میزنن و کامنت میذارن روزانه چندین تا درخواست میگیرن بخاطر همین عصبانی میشن بعضیاشون تو تاپیک دخترونه کامنت میذارن و بعد میبینن بلافاصله مردا درخواست دادن این باعث میشه فشار عصبی بهشون وارد بشه که اون مردا پیامشو خوندن و بعدم درخواست دادن 

شاید یه نفر واقعا نیاز داشته باشه که سوال زنانه بپرسه برای خودمم پیش اومده درمورد قاعدگی روم نشده از اطرافیانم بپرسم اما اینجام بخاطر همین چیزا تاپیک نمیزنم خداروشکر چت جی پی تی اومد

نازنین خانوم هستم🧚🏻‍♀️✨️ در مسیر یادگیری، تجربه و نوشتن از روزهایی که می‌گذرن :) مهربون‌تر نظر بده، از پشت گوشی‌ام آدم دلش می‌شکنه🥲🥀