2777
2789
عنوان

کسانیکه مخالفن آقایون بیا تو نی نی سایت بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 1687 بازدید | 194 پست
من مخالفشون اومدنشون نیستم.... ولی دید خوبی هم بهشون ندارم... اگه درخواست بدن رد می کنم

بهترین کار رو میکنین 🌹

قلبت که پاک باشه ببازیم بُردی:)..️ آرزو میکنم خوبی قسمت آنهایی شود که با تمام بدی هایی که دیدن،یاد نگرفتن آدم های بدی باشند:)️ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا از حقیقت فرار میکنین

حقیقت چیه؟ اینکه شماها دوس دارید ملیجک تموم صحنه ها باشید و اگر جایی راهتون ندن اذیت میشید و به زور خودتونو جا میکنید؟

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
چرا موافق حضور مردا توی سایتیاگر دلیلی نداری پس بی‌تفاوت باش

شما فک کن حوصله ام سر رفته بود میخواستم یه تاپیک جنجالی بزنم 

قلبت که پاک باشه ببازیم بُردی:)..️ آرزو میکنم خوبی قسمت آنهایی شود که با تمام بدی هایی که دیدن،یاد نگرفتن آدم های بدی باشند:)️ 

حقیقت چیه؟ اینکه شماها دوس دارید ملیجک تموم صحنه ها باشید و اگر جایی راهتون ندن اذیت میشید و به زور ...

والا یه تاپیک زدم از شوهرم انتقاد کردم رگبار درخواست ها اومد

خب اینجا شما باشی معذب نمیشی، حرفت صحیحه

جزو خوشگلترینای شهرمونم😍🦋

شما فک کن حوصله ام سر رفته بود میخواستم یه تاپیک جنجالی بزنم

چنین فکری نمی‌کنم

شما خودت مشکل داری که طرفدار حضور مردا تو سایتی می‌خوای با مردا لاس بزنی 

Aban 

ولی من پسر بودم بین اینهمه خانم نمیومدم سایت عمومیه درست ، ولی چقدر از جمعیت این سایت رو خانها تشکیل میدن

این بده

من در میان اشتباهاتی که مرتکب میشوم در حال ساخته شدنم
حقیقت چیه؟ اینکه شماها دوس دارید ملیجک تموم صحنه ها باشید و اگر جایی راهتون ندن اذیت میشید و به زور ...

سایت عمومی هست اینو اگه توجیح میشدین خوب بود 

کسی هم جای کسیو تنگ نکرده قانونی هم ثبت نام کردیم

به سلامتی ۳ لاشی   قاضی ، متهم ، ناشی   🥂🥂🥂            به سلامتی ۳ دلبر   مادرم ، پدرم ، عشقم      🥂🥂🥂          به سلامتی ۳ تن    ناموس ، رفیق ، وطن  🥂🥂🥂             به سلامتی ۳ همراه   رفیقم ، گوشیم ، پیکم 🥂🥂               به سلامتی ۳ مکان   خونم ، قبرم ، قلبش  🥂🥂🥂