2777
2789

یه برند که هم اقتصادی باشه هم خوب باشه معرفی میکنید ؟ و اینکه برای شستن ظرفها داخلش باید از چه شوینده ای استفاده کرد ؟ من چیزی راجع به ظرفشویی نمی‌دونم کمک کنین ممنون میشم

و اینکه مصرف آبش زیاد نیست ؟ نسبت به طرف شستن با دست ؟

کمرم دیگه نمیکشه ظرف بشورم 🤦🏻‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرااااا ؟

منم توو فکرشم ولی کلا دو نفریم میخوام یه دونه از این کوچیکاشو بگیرم هنوز اطلاعاته خاصی ندارم تاپیکتو سیو میکنم که بخونم احتمالا بدردم بخوره

جهنم اون روزیه که در آخرین روز عمرت روی زمین ، انسانی که میتونستی بهش تبدیل بشی رو ملاقات کنی..  

فقط پاکشوما.الجی و سامسونگ خراب بسه قطعاتشون گیر نمیاد

قرص میخواد دیگه،فروشگاه ها دارن هر از گاهی هم جرمگیر مخصوص.فقط نباید زیاد با دستمال پاک کنی فقط اشغالای بزرگو باید بریزی دور از تو ظرفا اینجور برق میندازه ظرفارو

فقط 15 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️
من سر جهازم گرفتم به کارم نمیاد اصلا شوینده فینیش میریختم الان اصلا به صرفه نیست خریدش مارک های ارزو ...

واقعا ؟ من بعد زایمان دیگه کمردردم خوب نشد فکر میکردم ماشین ظرفشویی بخرم خیلی کمکم باشه 😮‍💨

مصرف آبش پایینه 

هرچی مارک و کیفیت بهتر ، ظرفا تمیز تر و قابلیت بیشتر و هزینه بیشتر 

نیاز به نمک مخصوص،

جلادهنده 

و قرص ماشین ظرفشویی نیازه برا هر بار شستشو

و ماهی یبار جرمگیری 

در کل ماشین ظرفشویی جوریه که باید ظرفا رو تمیز کنی از مواد غذایی و دونه دونه در جهت درست بچینی بعد که پر شد دکمه رو بزنی بشوره 

البته ظرفای مس ، آلومینیوم ، پلاستیکی و... نمیتونی باهاش بشوری