2777
2789
عنوان

خانوما کی جدیدا ماشین ظرفشویی خریده 🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 309 بازدید | 60 پست
سلام. مبارکت باشه من یه ساله اسنوا خریدم راضیم هفته ای 5یا6بار روشن میکنم شما اگه دستت بازه بوش بخر ...

عزیزم من برای مصرف روزانه می‌خوام خوبه به نظرت ؟ یا این کوچیکتر ها خوبه ؟ یا اصلا نمیشه هرروز روشن کرد ؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زحمت استفاده ازش از شستن ظرف بیشتره ظرفارو تمیز کنی بچینی برداری همونو تو ده دقیقه آب میگیری میره د ...

ما زیاد طرف کثیف میشه پای دستشور وایستادن برای شستن ظرف کمرم رو اذیت می‌کنه و به درد میاره 

عزیزم من برای مصرف روزانه می‌خوام خوبه به نظرت ؟ یا این کوچیکتر ها خوبه ؟ یا اصلا نمیشه هرروز روشن ک ...

نه یه وقت رو میزی نخری منم واسه مصرف روزانه استفاده میکنم قابلمه آبکش استیل چدن هم میزارم کار ماشین که تموم شد قشنگ با دستمال تمیز خشک کن یه تمیز کننده مث صافیه ته ماشین هست راحت بچرخونی باز میشه در بیار با مایه ظرفشویی ومسواک کهنه بشور خشک کن ببند سرجاش 

شرمنده ام که بی تو هنوز نفس میکشم (پدر
ما زیاد طرف کثیف میشه پای دستشور وایستادن برای شستن ظرف کمرم رو اذیت می‌کنه و به درد میاره

منم از درد کمر و گردن خریدم خیلی راضیم اولش ناراحت بودم چرا تو این همه سال نخریدم هر کسی را ببینم میگم بخر عالیه 

شرمنده ام که بی تو هنوز نفس میکشم (پدر
نمیدونم من ندارم ولی بقیه دارن خیلیم راضین.کلا پاکشوما همه چیش عالیه.مصرف اب هم ب نظرم خوبه چون همون ...

آره منم فعلا که پول ندارم فقط اول اومدم بپرسم ببینم چی اصلا نیاز هست براش