2777
2789
عنوان

خانوما کی جدیدا ماشین ظرفشویی خریده 🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 309 بازدید | 60 پست
منم توو فکرشم ولی کلا دو نفریم میخوام یه دونه از این کوچیکاشو بگیرم هنوز اطلاعاته خاصی ندارم تاپیکتو ...

منم قبلا میخواستم کوچیک بخرم ولی خب ما اصولاً مهمونی کم و بیش میدیم برای همون میگم یکبار هزینه کنم همون بزرگش رو بخرم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام. مبارکت باشه من یه ساله اسنوا خریدم راضیم هفته ای 5یا6بار روشن میکنم شما اگه دستت بازه بوش بخر یا ال جی یا دوو برای شستن هم از قرص ماشین استفاده کن نمک ماشین هم بخر استفاده کن جلادهنده هم پریل من میزنم هر سوال داری بپرس گلم 

شرمنده ام که بی تو هنوز نفس میکشم (پدر
فقط پاکشوما.الجی و سامسونگ خراب بسه قطعاتشون گیر نمیادقرص میخواد دیگه،فروشگاه ها دارن هر از گاهی هم ...

عزیزم قابلمه چدن هم میشه داخلش گذاشت ؟

پاکشوما قیمتاش که خوبه انشاالله خودشم خوب باشه

مصرف آبش چقدر هست گلم ؟

واقعا ؟ من بعد زایمان دیگه کمردردم خوب نشد فکر میکردم ماشین ظرفشویی بخرم خیلی کمکم باشه 😮‍💨

زحمت استفاده ازش  از شستن ظرف بیشتره 

ظرفارو تمیز کنی بچینی برداری همونو تو ده دقیقه آب میگیری میره دیگه

عزیزم قابلمه چدن هم میشه داخلش گذاشت ؟پاکشوما قیمتاش که خوبه انشاالله خودشم خوب باشهمصرف آبش چقدر هس ...

نمیدونم من ندارم ولی بقیه دارن خیلیم راضین.کلا پاکشوما همه چیش عالیه.مصرف اب هم ب نظرم خوبه چون همون ظرف شستنم خودش کلی اب میبره..من چون میخوام بخرم کلی دارم پرس و جو میکنم😅

فقط 15 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️
مصرف آبش پایینه هرچی مارک و کیفیت بهتر ، ظرفا تمیز تر و قابلیت بیشتر و هزینه بیشتر نیاز به نمک مخصوص ...

ظرفای دم دستیم اوپال هست و ظرفای مهمونی چینی هست

قابلمه هم چدن استفاده میکنم 

از اینا کدومش رو میشه داخلش گذاشت ؟