2777
2789
عنوان

کجای قران راجب مردگان نوشته

109 بازدید | 24 پست

قران جلومه الان، تو کدوم سوره و کجا راجبش نوشته میخوام بخونم معنیشو 

اگه تایمی از مهر تا خرداد منو تو سایت دیدین بگین برم به درسم برسم. حرفای داستانی راجب عشق کپی داشتین ریپلی کنین برام(از همینا ک بعدش تاپیکو میبندن) ❤کاربری دست سه نفره

منظورت چیه ؟؟ زندگی پس از مرگ؟؟

فقط 15 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر تولد ۵ سالگی دلبرم😍 لحظه دیدنت انگار که یک حادثه بود، حیف چشمان تو این حادثه را دوست نداشت... سیب را چیدمو در دلهره ی دستانم، سیب را دید ولی دلهره را دوست نداشت... تا سه بس بود که بشمارد و در دام افتد گفت 1 گفت 2 افسوس سه را دوست نداشت... من و تو خط موازی؟ نرسیدن؟ هرگز، دلم این قاعده هندسه را دوست نداشت... درس منطق نده دیگر تو به این عاشق که از همان کودکیش مدرسه را دوست نداشت 🙃 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چیه مردگان منظورته؟

هرچی راجب مردگان

میخوام بیشتر بدونم راجبش

اگه تایمی از مهر تا خرداد منو تو سایت دیدین بگین برم به درسم برسم. حرفای داستانی راجب عشق کپی داشتین ریپلی کنین برام(از همینا ک بعدش تاپیکو میبندن) ❤کاربری دست سه نفره

واقعه در خصوص قیامت و سرنوشت مردگانه 

الرحمن علاوه بر قیامت نعمت های خدا رو ذکر می‌کنه 

توی آیات متعدد در خصوص مردگان صحبت شده براتون مبفرستم چندتاش رو

نجات دهنده در آینه نیست...نجات دهنده در نجف است..مولا علی جآنم♥️خبر مرگ مرا بین نجف پخش کنید...دم آخر برسانید فقط بابا را....در مشکلات گره گشا علی ست..اعجوبه ایست این پدر قهرمان من💚 کیست مولا؟ همان که در کعبه به روی شانه ی پیمبر رفت شانه های نبی همان عرش است حیدر از عرش هم فراتر رفت/چرخش روزگار دست علیست کهکشان دانه های تسبیحش در خیبر شکست چیزی نیست فتح آن قلعه بود تفریحش/چند روزی قبل ازل زندگی را شروع کرده علی هر زمان رزق میرسد از راه شک ندارم رکوع کرده علی من نگویم که علی بود خدا نه هرگز!!! اگر بشر بود خدا حضرت حیدر میشد...اللهم عجل لولیک الفرج

منظورت چیه ؟؟ زندگی پس از مرگ؟؟

بابا مثلا جایی تو قران مثلا مثلا نوشته باشه با خوندن سوره مرده میاد تو خوابت یا مردگان پس از مرگ دیگه به این دنیا تعلق ندارن با احضار روح هم نمیشه اوردشون یه همچین چیزایی

واقعه در خصوص قیامت و سرنوشت مردگانه الرحمن علاوه بر قیامت نعمت های خدا رو ذکر می‌کنه توی آیات متعدد ...

ممنونم

يُخْرِجُ الْحَيَّ مِنَ الْمَيِّتِ وَيُخْرِجُ الْمَيِّتَ مِنَ الْحَيِّ وَيُحْيِي الْأَرْضَ بَعْدَ مَوْتِهَا وَكَذَلِكَ تُخْرَجُونَ

نجات دهنده در آینه نیست...نجات دهنده در نجف است..مولا علی جآنم♥️خبر مرگ مرا بین نجف پخش کنید...دم آخر برسانید فقط بابا را....در مشکلات گره گشا علی ست..اعجوبه ایست این پدر قهرمان من💚 کیست مولا؟ همان که در کعبه به روی شانه ی پیمبر رفت شانه های نبی همان عرش است حیدر از عرش هم فراتر رفت/چرخش روزگار دست علیست کهکشان دانه های تسبیحش در خیبر شکست چیزی نیست فتح آن قلعه بود تفریحش/چند روزی قبل ازل زندگی را شروع کرده علی هر زمان رزق میرسد از راه شک ندارم رکوع کرده علی من نگویم که علی بود خدا نه هرگز!!! اگر بشر بود خدا حضرت حیدر میشد...اللهم عجل لولیک الفرج

اگه سوالت رو جزئی تر بپرسی من با استتاد به قرآن و احادیث جوابت رو میدم عزیزم

الرحمن 26.یس78.79.بقره 28.یس11.12

ممنونم

اینا رو تو قرآن ننوشته،تو احادیث و روایات معتبر باید دنبالش بگردی

اها مرسی عزیزم

اها مرسی عزیزم

ولی عشقم کلا مرده ها دیگه بعداز دفن نمیتونن بی اجازه بیان رو زمین بخصوص اگه خدایی نکرده وضعشون اون دنیا جالب نباشه...

اگه عزیزی از دست دادی براش که خیرات بدی معمولا میاد به خوابت...