2777
2789
عنوان

کجای قران راجب مردگان نوشته

| مشاهده متن کامل بحث + 111 بازدید | 24 پست
اگه سوالت رو جزئی تر بپرسی من با استتاد به قرآن و احادیث جوابت رو میدم عزیزم

عزیزم یکی چهار پنج روز پیش فوت کرد و من زیاد ارتباط باهاش نداشتم و حرف دلمم بهش نگفته بودم ک رو دلم مونده دلمم خیلی براش تنگ شده تاپیک راجب احضار روح زدم که ایا احضار میشه یا نه خواستم راجب این موضوع اطلاعات کسب کنم که هرکی یه حرفی میزد دیگه گفتم از خود قران بخونم، اگه شما چیزی درباره این میدونی ممنون میشم بهم بگی

خیلی دوس دارم حرفمو بهش بگم و از همه مهمتر جوابشو بشنوم

یه عده دیگه گفتن باهاش حرف بزن جوابتو میاد تو خوابت میده

یه عده گفتن سوره بخون میاد به خوابت

راجب چیزایی ک گفتم اگه چیزی میدونی ممنون میشم کمکم کنی

اگه تایمی از مهر تا خرداد منو تو سایت دیدین بگین برم به درسم برسم. حرفای داستانی راجب عشق کپی داشتین ریپلی کنین برام(از همینا ک بعدش تاپیکو میبندن) ❤کاربری دست سه نفره

ولی عشقم کلا مرده ها دیگه بعداز دفن نمیتونن بی اجازه بیان رو زمین بخصوص اگه خدایی نکرده وضعشون اون د ...

یکی میگفت تا 40روز میتونن

اخه میدونی چیه انقدر رفیق زیاد داره و همشونم دارن براش خیرات میدن و براش موکب زدن فکر نکنم بیاد ب خواب منی که فکر نکنم حتی بشناسه

اگه تایمی از مهر تا خرداد منو تو سایت دیدین بگین برم به درسم برسم. حرفای داستانی راجب عشق کپی داشتین ریپلی کنین برام(از همینا ک بعدش تاپیکو میبندن) ❤کاربری دست سه نفره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی میگفت تا 40روز میتونناخه میدونی چیه انقدر رفیق زیاد داره و همشونم دارن براش خیرات میدن و براش مو ...

راستش من خودم به تجربه دیدم عزیزی رو تا دفن نکرده بودن داشتم روانی میشدم هی منتظر بودم صداشو بشنوم انگار همونجاها بود...سه روز تمام.. ولی همون لحظه که خاک و ریختن با اینکه واقعا بدترین لحظات زندگیم بود یهو آروم شدم...همه عزادارا...حس کردم یه انرژیی دیگه نیس....

تاحالا اینو به کسی نگفته بودم البته فکر میکنن خلی چیزی شدی😅

ولی مرده ها مثل ما محدود نیستن..به یه شعور فراتر از این دنیا وصلن..هرکی براشون کار کنه میرن سراغش..

اینم به تجربه دیدم خیالت راحت

عزیزم یکی چهار پنج روز پیش فوت کرد و من زیاد ارتباط باهاش نداشتم و حرف دلمم بهش نگفته بودم ک رو دلم ...

خدا رحمتش کنه عزیزم و روحش با اهل بیت محشور بشه.♥️

اول اینکه هرگز سراغ احضار روح نرو احضار روح رو اولا هرکس نمیتونه انجام بده و دوم اینکه اگر هم کسی انجام بده باعث اذیت و آزار روح مرحوم میشه و ممکنه نتونن برش گردونن کار هرکسی هم نیست پس دور اینو خط بکش .

ارواح و اموات نسبت به ما خیلی آگاه ترن یعنی چیزهایی میدونن که ما نمیدونیم چون اونا دیگه پرده های عالم غیب براشون کنار رفته اون مرحوم فقط با اذن خدا میتونه تو خوابت بیاد ممکنه خدا بهش اذن نده به. هر دلیلی یا اعمالش بد باشه و اومدنش به خواب عزیزانش براش مقدور نباشه.

اون سوره هایی که گفتن بخون هم تأثیر داره برای اینکه تو خوابت بیاد اما قطعی نیست و خوندن اون سوره ها بیش از هفت روز سنگینی ایجاد مبکنه. اون صدات رو میشنوه خیالت راحت باشه میتونی براش خیرات بدی فاتحه بخونی قرآن ختم کنی تا به روحش برسه یا ازش بخواب تلاشش رو کنه که به خوابت بیاد 

نجات دهنده در آینه نیست...نجات دهنده در نجف است..مولا علی جآنم♥️خبر مرگ مرا بین نجف پخش کنید...دم آخر برسانید فقط بابا را....در مشکلات گره گشا علی ست..اعجوبه ایست این پدر قهرمان من💚 کیست مولا؟ همان که در کعبه به روی شانه ی پیمبر رفت شانه های نبی همان عرش است حیدر از عرش هم فراتر رفت/چرخش روزگار دست علیست کهکشان دانه های تسبیحش در خیبر شکست چیزی نیست فتح آن قلعه بود تفریحش/چند روزی قبل ازل زندگی را شروع کرده علی هر زمان رزق میرسد از راه شک ندارم رکوع کرده علی من نگویم که علی بود خدا نه هرگز!!! اگر بشر بود خدا حضرت حیدر میشد...اللهم عجل لولیک الفرج

راستش من خودم به تجربه دیدم عزیزی رو تا دفن نکرده بودن داشتم روانی میشدم هی منتظر بودم صداشو بشنوم ا ...

ممنونم بابت اطلاعاتت عزیزم بعد اینک اگه قران بخونم هم میاد ب خوابم؟ یا خیرات فقط

خدا رحمتش کنه عزیزم و روحش با اهل بیت محشور بشه.♥️اول اینکه هرگز سراغ احضار روح نرو احضار روح رو اول ...

اها ممنونم بابت اطلاعاتی که بهم دادی عزیزم💗

مثلا برم سر قبرش باهاش حرف بزنم بعد ازش بخوام که بیاد به خوابم جوابشو بگه بعد از خداهم خواهش کنم، میاد دیگه درسته؟ 

ممنونم بابت اطلاعاتت عزیزم بعد اینک اگه قران بخونم هم میاد ب خوابم؟ یا خیرات فقط

هرچی..هر کار خیری که براش بکنی بهش میرسه

البته بعضی مرده ها که احساساتین فوری میان ولی بعضیا نه

هرچی..هر کار خیری که براش بکنی بهش میرسهالبته بعضی مرده ها که احساساتین فوری میان ولی بعضیا نه

ممنونم❤

اها ممنونم بابت اطلاعاتی که بهم دادی عزیزم💗مثلا برم سر قبرش باهاش حرف بزنم بعد ازش بخوام که بیاد به ...

ممکنه بیاد ممکن هم هست اجازه نداشته باشه بیاد ولی تلاشت رو بکن خدا الرحم الراحمینه 

نجات دهنده در آینه نیست...نجات دهنده در نجف است..مولا علی جآنم♥️خبر مرگ مرا بین نجف پخش کنید...دم آخر برسانید فقط بابا را....در مشکلات گره گشا علی ست..اعجوبه ایست این پدر قهرمان من💚 کیست مولا؟ همان که در کعبه به روی شانه ی پیمبر رفت شانه های نبی همان عرش است حیدر از عرش هم فراتر رفت/چرخش روزگار دست علیست کهکشان دانه های تسبیحش در خیبر شکست چیزی نیست فتح آن قلعه بود تفریحش/چند روزی قبل ازل زندگی را شروع کرده علی هر زمان رزق میرسد از راه شک ندارم رکوع کرده علی من نگویم که علی بود خدا نه هرگز!!! اگر بشر بود خدا حضرت حیدر میشد...اللهم عجل لولیک الفرج

ممکنه بیاد ممکن هم هست اجازه نداشته باشه بیاد ولی تلاشت رو بکن خدا الرحم الراحمینه

ممنونم