2777
2789
عنوان

همیشه حالمو میگیره....

| مشاهده متن کامل بحث + 1628 بازدید | 88 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر دفعه هر دفعه بخدا بد عادت شده دیگه واسه هرجا رفتن باید نازشوبکشم

پس بیخیال شو.بزن به در بیخیالی.من که الانا اینکارو میکنم.واقعیتو میگم خودمو راحت میکنم.اگه شوهرت نمیاد خیلی راحت به همه بگو نیومد یا نذاشت من بیام.اینجور شوهرا آبرو داری براشون حرومه

باردار نیستم.این تیکر امید من به خوش اخلاق شدنه شوهرمه.الهی آمین

[QUOTE=57501797]مطمینا که نه.در اصل حق شوهرش کتک خوردنه.ولی بخاطر اینکه همرا استارتر بره و بیچاره زهر مارش نشه [/QUOمهربووووون چ آدمو ميفهمي بخدا

همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی.... که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی🥰

[QUOTE=57501797]مطمینا که نه.در اصل حق شوهرش کتک خوردنه.ولی بخاطر اینکه همرا استارتر بره و بیچاره زه ...

فدات.چون درکت میکنم.خودم گیر چنین آدمی افتادم

باردار نیستم.این تیکر امید من به خوش اخلاق شدنه شوهرمه.الهی آمین
میرم خودم ولی اینکه سر مناسبات اینطوری میکنه خسته ميشم

عزیزم ببخشید رک میگم.نمیاد که نیاد.اماده شو برو. اونجا هم اگه گفتن چرا نیومد بگو حالش خوب نبود یا هر بهانه ای.چه پررو شدن مردا.حالا خونه مادرخودشون باشه با سر میرن

🌼زندگی گر هزار باره بود،بار دیگر تو،بار دیگر تو...🌼

دیشب تولد داداشش رفتم با حوصله با خوشرویی با بگو بخند انتظار جبران نباید داشته باشم،در حالی ک خانوادم خیلی پشتمون بودن جایی ک خانوادش تنهاش گذاشتن

همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی.... که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی🥰

دیشب تولد داداشش رفتم با حوصله با خوشرویی با بگو بخند انتظار جبران نباید داشته باشم،در حالی ک خانواد ...

حالام اگه نیمد خودت برو ولی سری بعد که خانواده اون جشن و مناسبتی داشتن همینجوری سرش بیار زهرمارش کن تا درست شه

دیشب تولد داداشش رفتم با حوصله با خوشرویی با بگو بخند انتظار جبران نباید داشته باشم،در حالی ک خانواد ...

بخدا نباید زیاد رو داد.پررو میشن.

🌼زندگی گر هزار باره بود،بار دیگر تو،بار دیگر تو...🌼
عزیزم چه ربطی داره.همین کارو کرده که شوهرش بد عادت شده.

آخه من خودم دوس ندارم بدون شوهرم جایی برم

اما درست میگی طرف مقابلم نباید کم بذاره وپا به پات باشه

فقط 14 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊