2777
2789
عنوان

همیشه حالمو میگیره....

| مشاهده متن کامل بحث + 1628 بازدید | 88 پست

عزیزم برو الکی به قول معروف البته ببخشیدا خرش کن.برو هی نازم جانم با خوشحالی کن.قلقلکش بده.برو تو بغلش از این کارا.تا از قیافه دربیاد و با هم برین

باردار نیستم.این تیکر امید من به خوش اخلاق شدنه شوهرمه.الهی آمین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پاشو آماده شو هی جلوش برو اینور اونور تا بلند شه.کاراتم پر سر و صدا انجام بده نتونه بخوابه

امتحان کردم قبلا فایده نداره حاضر بشم میشنم تا کی بیاد بعد میگه میخواستی حاضر نشي

همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی.... که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی🥰

عزیزم برو الکی به قول معروف البته ببخشیدا خرش کن.برو هی نازم جانم با خوشحالی کن.قلقلکش بده.برو تو بغ ...

وا چه چیزا ادم میشنوه تو این سایت😐

واسه ی حق عادیش که خونه باباشه انقد ادا در بیاره مگه بچه س شوهرش مرد ۳۵سالش خودش باید بفهمه

الان تولده عزیزم.شما میگی یه ماهه پدرتو ندیدی

خب دو هفته ک عید بود عید رفتیم بعدش مامانمينا تا شونزدهم نبودن بعدش من ی بار رفتم بابام نبود خونه،تا الان ک اينجام

عزیزم برو الکی به قول معروف البته ببخشیدا خرش کن.برو هی نازم جانم با خوشحالی کن.قلقلکش بده.برو تو بغ ...

متنفرم از این کار. مگه بچه اس

🌼زندگی گر هزار باره بود،بار دیگر تو،بار دیگر تو...🌼
آخه من اصلا نمیتونم سکوت و حرف نزدن رو تحمل کنم،خونه خودمون اصلا این چیزا نبود،ولی شوهرم براش مهم نی ...

نمی دونی چقدر جایگاهتو میاری پایین و ببخشیدا یکمم اگه از جایگاه بقیه زنا مونده باشه اونارم خراب میکنی!

یه هفته سکوت و تحمل کن یه جوری برمیگرده که خودت از دستش خسته میشی!

این روزها باید مثل کلاغ باشی! باید عادت کنی بدون اینکه دوستت داشته باشن زندگی کنی...                           
خب دو هفته ک عید بود عید رفتیم بعدش مامانمينا تا شونزدهم نبودن بعدش من ی بار رفتم بابام نبود خونه،تا ...

درهر صورت انقدر متکی بهش نباش.ماشالله سنتم کم نیست.ایندفه تولده.دفه دیگه اومد که اومد.نیومد خودت برو

🌼زندگی گر هزار باره بود،بار دیگر تو،بار دیگر تو...🌼

هر دفعه هر دفعه بخدا بد عادت شده دیگه واسه هرجا رفتن باید نازشوبکشم

وا چه چیزا ادم میشنوه تو این سایت😐 واسه ی حق عادیش که خونه باباشه انقد ادا در بیاره مگه بچه س شوهر ...

مطمینا که نه.در اصل حق شوهرش کتک خوردنه.ولی بخاطر اینکه همرا استارتر بره و بیچاره زهر مارش نشه 

باردار نیستم.این تیکر امید من به خوش اخلاق شدنه شوهرمه.الهی آمین
متنفرم از این کار. مگه بچه اس

نه شوهرشه،زندگی و آیندشه

فقط 14 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊
درهر صورت انقدر متکی بهش نباش.ماشالله سنتم کم نیست.ایندفه تولده.دفه دیگه اومد که اومد.نیومد خودت برو

میرم خودم ولی اینکه سر مناسبات اینطوری میکنه خسته ميشم

استارتر فکنم پستای منو نمیخونی 

خانمی یکم مستقل باش خونه باباتم شوهرت باید ببره؟بپاشو اماده شو با ارامش رفتنی بیدارش کن بگو عزیز دلم دارم میرم خونه بابا تولدشه .میای؟اگه گفت نه خودت برو با روی خندون (ولی مناسبتای مربوط به خانوادش شرکت نکن که بفهمه کارش زشته