همسرم خیلی حساس و زود قهره،واقعا دیگه داره کلافم میکنه،همیشه هم از هممممه انتقاد میکنه،کافیه بخوابم بريم جایی موقع رانندگی اینقدر از بقیه ایراد ميگره ک نگو،امروز بیرون بودیم هراتفاقي ميوفتاد يجوری گیرش رو ب من میداد،چیکار کنم...هر وقت دوروز خوبه همه چی، میترسم باز ی چیزی بشه بره تو سکوت...الانم خوابیده در حالی ک قرار بود بريم خونه مامانمينا تولد بابام،بخدا اگه امشب و بپيچونه نه من نه اون😭😭😭سه روزه میگم دلم برا بابام تنگ شده لعنتی یک ماهه ندیدمش
همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی.... که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی🥰
خب دو هفته ک عید بود عید رفتیم بعدش مامانمينا تا شونزدهم نبودن بعدش من ی بار رفتم بابام نبود خونه،تا ...
پاشو لباستو بپوش برو خونه پدرت درم به هم بکوب تا پاشه مرد گنده انگار بچه است اگه پدرتم ماشین دارن شب بگو خودش برسونتت بذار تن شوهرت یکم بلرزه دیگه هم باهاش حرف نزن تا خودش بیات جلو 😬😡😠😒😒😒😒😒😒😒
تیکرم مال بارداری نیست.تیکر رسیدن به بزرگترین آرزوهامه💓😘😍کاربری اولم مال سال۹۵هست😌😋زیارت عاشورا به روش آیت الله حق شناس😍اگه حاجتتونو از امام حسین (ع)گرفتید برای ازدواج من و خواهرکوچولوم دعا کنید🌹🌼
تیکرم مال بارداری نیست.تیکر رسیدن به بزرگترین آرزوهامه💓😘😍کاربری اولم مال سال۹۵هست😌😋زیارت عاشورا به روش آیت الله حق شناس😍اگه حاجتتونو از امام حسین (ع)گرفتید برای ازدواج من و خواهرکوچولوم دعا کنید🌹🌼
توروخدا لااقل دفعه دیگه انقدر مراسماشون نرو.بزار منتتو بکشه.یعنی چی بازیش گرفته؟؟؟؟بگو پس من میرم هر ...
رفتم اومدم عزیزم،خودم رفتم کادو گرفتم گل گرفتم پدرم تا منو دید اينفد ذووووق کرد کلی سر ب سر هم گذاشتیم خندیدیم رقصیدیم داداشم میگفت ایول با چهارتایی باهميم😆😆یکساعت بعدش همسر اومد😐
افرین.خداروشکر.عزیزم شخصیت مرد همینطوره.خیلی که به پروپاش بپیچی خودشو میگیره.اتفاقا مردا زنای مسقلو ...
فهميه جون بحث وابستگی نیست خیلی دلم میخواست زندگیم مثل پدر مادرم بشه ای نقد ک اینا لاو تو لاون بابام همش میخواد مامانم ب خنده و راضی باشه،مامانمم همیشه هوای بابامو همه جوره داره،میخواستم اون جوری بشه ولی محبت ک میکنی دیده نمیشه،توقع میشه خودشونو گرفتن میشه....مهم نیست خداروشکر ک پدر و مادر و برادرم همیشه از محبت سیرم ميکنن