2777
2789
عنوان

همیشه حالمو میگیره....

| مشاهده متن کامل بحث + 1628 بازدید | 88 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب دو هفته ک عید بود عید رفتیم بعدش مامانمينا تا شونزدهم نبودن بعدش من ی بار رفتم بابام نبود خونه،تا ...

پاشو لباستو بپوش برو خونه پدرت درم به هم بکوب تا پاشه مرد گنده انگار بچه است اگه پدرتم ماشین دارن شب بگو خودش برسونتت بذار تن شوهرت یکم بلرزه دیگه هم باهاش حرف نزن تا خودش بیات جلو 😬😡😠😒😒😒😒😒😒😒

تیکرم مال بارداری نیست.تیکر رسیدن به بزرگترین آرزوهامه💓😘😍کاربری اولم مال سال۹۵هست😌😋زیارت عاشورا به روش آیت الله حق شناس😍اگه حاجتتونو از امام حسین (ع)گرفتید برای ازدواج من و خواهرکوچولوم دعا کنید🌹🌼
گفت میخوای برو

پاشو برو شیک کن تا چشش درآت 😒😒😒😛😜

تیکرم مال بارداری نیست.تیکر رسیدن به بزرگترین آرزوهامه💓😘😍کاربری اولم مال سال۹۵هست😌😋زیارت عاشورا به روش آیت الله حق شناس😍اگه حاجتتونو از امام حسین (ع)گرفتید برای ازدواج من و خواهرکوچولوم دعا کنید🌹🌼

برو خونه پدرتم برگشتیم سر و سنگین باش بگو ابروم رو بردی هی همه میگفتن کجاس چرا نیومد صد تا دروغ سرهم کردم

سوخت!تمام ارزوهایم!کاخ رویاهایم!سوخت!خاکستر شد!اما از دل آن خاکستر دلم جای شکستن الماس شد!
دقیقا موافقم باهات.لایک از وقتی حقیقتو میگم جونم راحته.نه استرسی نه بحث ودعوایی. وقتی میبینه جایی ...

آره واقعا.منم الان اعصابم راحت شد.همش استرس داشتم که میاد یا نه.به درک که نیومدن

باردار نیستم.این تیکر امید من به خوش اخلاق شدنه شوهرمه.الهی آمین
توروخدا لااقل دفعه دیگه انقدر مراسماشون نرو.بزار منتتو بکشه.یعنی چی بازیش گرفته؟؟؟؟بگو پس من میرم هر ...

رفتم اومدم عزیزم،خودم رفتم کادو گرفتم گل گرفتم پدرم تا منو دید اينفد ذووووق کرد کلی سر ب سر هم گذاشتیم خندیدیم رقصیدیم داداشم میگفت ایول با چهارتایی باهميم😆😆یکساعت بعدش همسر اومد😐

همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی.... که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی🥰

درسته. درصورتی که مرد قدر بدونه.این اقا لوس شده.باید یه بار برا همیشه مساله رو حل کرد

مرسی از راهنماييت

رفتم اومدم عزیزم،خودم رفتم کادو گرفتم گل گرفتم پدرم تا منو دید اينفد ذووووق کرد کلی سر ب سر هم گذاشت ...

افرین.خداروشکر.عزیزم شخصیت مرد همینطوره.خیلی که به پروپاش بپیچی خودشو میگیره.اتفاقا مردا زنای مسقلو بیشتر دوس دارن.هیچ وقت نزار فکر کنه محتاجشی.خودت اذیت میشی

🌼زندگی گر هزار باره بود،بار دیگر تو،بار دیگر تو...🌼
افرین.خداروشکر.عزیزم شخصیت مرد همینطوره.خیلی که به پروپاش بپیچی خودشو میگیره.اتفاقا مردا زنای مسقلو ...

فهميه جون بحث وابستگی نیست خیلی دلم میخواست زندگیم مثل پدر مادرم بشه ای نقد ک اینا لاو تو لاون بابام همش میخواد مامانم ب خنده و راضی باشه،مامانمم همیشه هوای بابامو همه جوره داره،میخواستم اون جوری بشه ولی محبت ک میکنی دیده نمیشه،توقع میشه خودشونو گرفتن میشه....مهم نیست خداروشکر ک پدر و مادر و برادرم همیشه از محبت سیرم ميکنن