2777
2789
عنوان

حق دارم دیگه کار خونه نکنم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 1516 بازدید | 111 پست

مامان من مریض جوری که میفته از شدت سردرد هیچ کاری نمیتونه بکنه ممکنه ی از صبح تا شب فقط مجبور بشیم سرویس بدیم  تازه خودمم شوهر و بچه دارم 

شکر کن اگه تنتون سلامته ی ذره هم کمکش کن و تمام برو برا خودت بگرد و استراحت کن اصلا کل کل نکن باهاش

دخترت کلفت شما نیست . شما هزارسال فکرت عقبه .مگ برده شماست دخترت ک تصمیم بگیری . شما میتونی اون چیزی ...

مامانتم کلفت شما نیست ، تا وقتی تو اون خونه هستی و کنارشونی وظیفته تو کارای خونه هم  کمک کنی حالا میخوای خسته باشی یا نباشی ، میخوای خرج کنی یا نکنی فرقی نداره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاری به کار مامانت ندارم ولی من باشم ترجیح میدم دخترم تو کار خونه کمک کنه تا اینکه پول در بیاره و خر ...

خب میرفتید سرکار با پولش برای خودتون خدمتکار میگرفتید

بچه بزرگ کردید خدمتکار ک نگرفتید

اون باید برای آینده خودش سرمایه گذاری کنه

آخه قشنگ تر از حقانی هم مگه داریم تو تهران؟؟ مگه میشه؟؟ چقدر اینجا رو دوس دارم من.

عزیزم تو مادر نشدی و زن خونه که بدونی چه کار سختیه. گاهی آدم بهش برمیخوره حس میکنه کلفت اون خونه ست ...

بابا من ک کمکش میکنم. چطو وقت بدبختی هاشون من هستم حالا زورش میاد ی ظرف بشوره؟ 

مامانتم کلفت شما نیست ، تا وقتی تو اون خونه هستی و کنارشونی وظیفته تو کارای خونه هم کمک کنی حالا می ...

درمورذ پسراهن نظرتون اینه شما از شوهرت نمیتونی کار بکشی بهش بگی زندگی میکنیم مجبوریم زورتون به بچه ها میرسه از اونا متوقعید

حالا استارتر حق داری ناراحت باشی،ولی یه بار بشین خیلی مهربون باهاش حرف بزن،بگو مامان جون من هرکاری ازدست بربیاد تو خونه انجام میدم،کمکت میکنم،ظرف میشورم یا غذا میپزم در حدتوانم،از درآمدم هم تا جایی که بشه کمک خرج خونه هستم،ولی بعضی از کارایی که میکنی،دلمو میشکنه،من خیلی دوست دارم،تو خیلی برام زحمت کشیدی و...انتظار ندارم اینجوری رفتار کنی باهام

خلاصه یه جوری با احترام و مهربونی بهش بگو دلخور میشی از کارش!ببین چی میگه،شاید بهتر شد

دلم گرفته از این روزها ،دلم تنگ است ،میان ما و رسیدن هزار فرسنگ است.....
خب باشه داره میگه کمک میکنه که اینکه همه چیزو بندازی رو دوشش‌اشتباهه

بخدا قسم ماهانه حداقل 4 پنج میلیون میخرم خرید .

وقت بدبختی هاش من کمکشم. 

بعد این زورش میاد ی بشقاب بشوره. مگ من چقد ظرف کثیف میکنم؟ من ظرف های شام یا ناهار میشورم. شام درست میکنم. اشپزخونه پاک میکنم. جارو میزنم. بعد این خانم ی قاشق منو نمیشوره.

همیشه همبن کارو میکنم. اما گاهی میبینی صب زود میرم ی ظرف صبونه چیه؟ اونو نشسته تا 2ک برگردم.

دیگه وقتی میبینی شرایط اینه برای اینکه درهایی که از طریقش بتونه اون حس بدش رو بهت منتقل کنه رو ببندی باید همون یه ظرف صبحانتم بشوری و بری....مطمئن باش این درو ببندی میره سراغ یه در دیگه ....مثلا لباس چرک هاتو جدا میکنه و نمیشوره....تو دوتا کار رو به موازات هم انجام بده یکی همینی که در های آسیب زننده بهت رو ببندی دو اینکه با یه نفر صحبت کنی که بهش انتقال بده ....مادرت از خودش نارضایتی داره 

این پسر دوسته.کلا دختر رو ادم حساب نمیکنه

مامانا همه ی بچهاشونو دوست دارن .فقط نسل اونها اینو پذیرفتن که دخترا باید کمک کنن اما پسر  کار خونه نباید انجام بدن . تو یبار باهاش صحبت کن ، یه کادو براش بگیر بشین بهش بگو گاهی خسته ام نمیتونم کمک کنم . اما روزای تعطیل کمکش کن تا خوشحال بشه. بخدا بچه بزرگ کردن خیلی سخته قدر مامانتو بدون

درمورذ پسراهن نظرتون اینه شما از شوهرت نمیتونی کار بکشی بهش بگی زندگی میکنیم مجبوریم زورتون به بچه ه ...

این جملات رو ب بچه هاش بگه خودشون از خجالتش در میان

بزار راحت باشه💝

آخه قشنگ تر از حقانی هم مگه داریم تو تهران؟؟ مگه میشه؟؟ چقدر اینجا رو دوس دارم من.

دیگه وقتی میبینی شرایط اینه برای اینکه درهایی که از طریقش بتونه اون حس بدش رو بهت منتقل کنه رو ببندی ...

اره دقیقا لباس های منو میندازم لباسشویی بعد خب من سرکارم ک ماسین روشنه میام تا لباس همه رو انداخته رو طناب جز من

مادر من کلا نسبت ب دختراش همیشه همینطور بوده‌ اما اونا ازدواج کردن راحت شدن. من موندم