2777
2789
عنوان

حق دارم دیگه کار خونه نکنم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 1534 بازدید | 111 پست

چقد ناراحت کننده اس. 

متاسفانه بعضی از دوستان اشتباه متوجه شدن، نگفتن من کمک نمیکنم و مادرم باید کار خونه رو انجام بده، گفتن کمک میکنم امااااااا یه قاشق یا بشقاب منو جدا میکنن و نمیشورن. منظورشون به متفاوت  بودن رفتاره. 

اگه برای هیچکی نشورن که مشکلی نیست میگن همه رو یه جور میبینن اما وقتی واسه یه نفر انجام نشه اینجا مسئله اس 

اسی من جات باشمتوی خونه ای ک ی بشقاب برام نمیشورنهیییییچ هزینه ای نمیکنمهیچ کمکی هم توی کاز خونه نمی ...

منم با این دوستمون موافقم.

یه مدت فقط ظرف و لباس خودتو بشور، خرج رو فقط اندازه خودت بزار، مطمئن باش متوجه اشتباه شون میشن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقد ناراحت کننده اس. متاسفانه بعضی از دوستان اشتباه متوجه شدن، نگفتن من کمک نمیکنم و مادرم باید کار ...

بخدا من کمک میکنم اصن ببین شما بدتربن حالتو بگیر. کنک نکنم. مادر من باید بگه همبنکه دخترم کمک خونه میکنه مرغ میخره میوه میخره گوشت میخره ب داداشش کمک میکنه . کافیه.

من نمیتونم نخرم اینا رو. چون خودمم دارم میخورم. و ب پدرم فشار میاد. مادر من مشکلش جای دیگس

بخدا من کمک میکنم اصن ببین شما بدتربن حالتو بگیر. کنک نکنم. مادر من باید بگه همبنکه دخترم کمک خونه م ...

دقیقا مشکل اون تفاوت گذاشتنه. 

به نظرتون حس حسادت نیس؟ ببخشید من اینجوری برداشت کردم 

عزیزم زنده باشیدبیرون منو میبینن یا همسایه هایی ک چند سال پیش مان تقریبا دستشون اومده مادرم چطوریه. ...

ان‌شاءالله عاقبت بخیر بشی عزیز ♥️♥️♥️

از صحبتاتون هم مشخصه چقدر فهیمی عزیزم

مادرتون حتما متوجه بزرگی دل شما شده ان‌شاءالله رفتارشونم اصلاح کنن

ز همه دست کشیدم که تو باشی همه ام...🙂                تو هم ک ریدی... 🙃