2777
2789
عنوان

حق دارم دیگه کار خونه نکنم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 1580 بازدید | 111 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خرج مالی وظیفه شما نیست عزیزم حتی یه ادامس  کار خونه هم اگر دائما اینجوریه  ی بار دیگه ببرید جلوش بگید یه بشقاب بود چرا نشستی برو بشور و بعد اون دیگه فقط مال خودتو بشور احتمالا بگه غذا درست میکنم فقط قابلمه غذارو بشور و بیا همشو نشور حتی اگر یه چاقو بود 

اره دقیقا لباس های منو میندازم لباسشویی بعد خب من سرکارم ک ماسین روشنه میام تا لباس همه رو انداخته ر ...

ای بابا....تو وا نده بزار اونی که خسته میشه مادره باشه....اتفاقا اون بیشتر داره اذیت میشه که اینکارارو میکنه تو از صفر تا صد کاراتو خودت انجام بده ببینم دیگه از چه طریق میخواد کفریت کنه

خرج مالی وظیفه شما نیست عزیزم حتی یه ادامس کار خونه هم اگر دائما اینجوریه ی بار دیگه ببرید جلوش بگ ...

من حال و خوصله بحث ندارم باهاش .... اصلا هر کاری کنه هیچی نمیگم. 

بابا من ک کمکش میکنم. چطو وقت بدبختی هاشون من هستم حالا زورش میاد ی ظرف بشوره؟

ناراحتیتو میفهمم اگر کمک میکنی تو کار خونه که واقعا آفرین داری با اینکه شاغلی. مامانای قدیم یکم سختگیرن نسبت به دخترا . باهاش حرف بزن همین چیزایی که اینجا گفتی رو به اون بگو با مهربونی .مطمئن باش جواب میده. ما مامانای آگاه تری میشیم برا دخترامون

😂😂😅😅اونم نسل الان ما بیچاره ها که کوزت بودیم 🥴

اصن فرقی نداره چ نسلی باشه

درست صحبت کردنو ب عنوان مادر خونه بلد نباشه آدم فک میکنی هد خوبی میشه؟

هیچ کس با این فرمون نمیتونه جلو بره.

آخه قشنگ تر از حقانی هم مگه داریم تو تهران؟؟ مگه میشه؟؟ چقدر اینجا رو دوس دارم من.

خب میرفتید سرکار با پولش برای خودتون خدمتکار میگرفتیدبچه بزرگ کردید خدمتکار ک نگرفتیداون باید برای آ ...

من نگفتم فرزند خدمتکار مادره ولی یه ذره وجدان و انصاف داشتن خوبه 

اینکه مادر توقع داره فرزندش بعدها کمک حالش باشه توقع بیجایی نیست ، مادر هر کاری کرده بی منت کرده ولی نمیدونم چرا بچه ها کوچکترین کاری که برا پدر مادر میکنن انکار کلی از خود گذشتگی کردن 

کاری به کار مامانت ندارم ولی من باشم ترجیح میدم دخترم تو کار خونه کمک کنه تا اینکه پول در بیاره و خر ...

برای کار خونه می تونی کارگر بگیری ، لازم نیست پروسه زایمان و بچه داری رو طی بکنی!

افتخار پدر و مادر بافرهنگ شغل و تحصیلات فرزند هست، چهار تا کاسه و بشقاب رو هرکسی می تونه بشوره

مادر این خانم معلومه کم سواد هست و در محیط بسته و با فرهنگ پایین پرورش پیدا کرده

نه بززگترا ازدواج کردن این دردسرا رو تا سن من نداشتن‌ . با اونا هم همینطوری بوده

پس اخلاقش کلا اینطوریه،مجبوری تحمل کنی،خودت کارای خودت بکن،مثلا لباسهات تو یه سبد جدا جمع کن جمعه خودت بشور که اون لباست جدا نکنه،ظرفات هم همه رو نگه دار با ظرف شام بشور،دیگه اینکه بهش کمک کنی یانه انتخاب خودته و اینکه چقدر مهربون و دلرحم باشی،درهرصورت سعی کن بهش بی احترامی نکنی و تنش و جر و بحث نداشته باشی

دلم گرفته از این روزها ،دلم تنگ است ،میان ما و رسیدن هزار فرسنگ است.....

دیگه بچه که نیستی ۲۹ سالته اگه مستقل بودی الان باید کل کارای خونه خودتو انجام میدادی آشپزی ظرف شستن تمیز کاری حالا یدونه ظرف شستنه انجام بدی چی میشه مگه باید حرفای مامانتم شنید شاید اونم حرفی برای گفتن داره

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

ای بابا....تو وا نده بزار اونی که خسته میشه مادره باشه....اتفاقا اون بیشتر داره اذیت میشه که اینکارا ...

باورت میشه میاد وسایل شخصیمو میگرده بعد ی نشونع میذاره ک بفهمم گشته. مثلا میره سر کمدم عمدا ی چیزیو بیرون میندازه ک‌بفهمم اومدع گشته. من هیچی نمیگم بخدا. اون میخاد منو حرص بده.