2777
2789
عنوان

حق دارم دیگه کار خونه نکنم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 1686 بازدید | 113 پست

همسایع های مادرم ک دختراشون سرکارن میگف نمیزاریم دستشون ب سیاه سفید بزنن.گناا دارن خسته میشن.لباساشونم نمیزاریم دست بزنن

من خواننده خاموش بودم چندسالی هس.کنارتون هستم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باورت میشه میاد وسایل شخصیمو میگرده بعد ی نشونع میذاره ک بفهمم گشته. مثلا میره سر کمدم عمدا ی چیزیو ...

مادرت دوران کودکی، نوجوانی و جوانی خوبی نداشته

خانواده مادریت مشکل خاصی داشتن؟

بخدا قسم ماهانه حداقل 4 پنج میلیون میخرم خرید .وقت بدبختی هاش من کمکشم. بعد این زورش میاد ی بشقاب بش ...

تو کارای خودتو بکن ظرف های خودتو بشور گاهی غذا بپز یا بخر لباساتو هردفعه حموم میری بشور با ماشینو روشن کن فک کن مستقلی چه مبشه کرد اخه 

بخدا بعضیا یجوری شیرت میکنن که بری جنگ کنی با مادرت . دختر خوب اینا خیرتو نمیخوان .وقتی تو خونتون سر ...

نه بابا مگ بچه ام بحث کنم . من دیگه فهمیدم میخاد حرصمو دربیاره. 

مامان من دختر دوست نداره

باورت میشه میاد وسایل شخصیمو میگرده بعد ی نشونع میذاره ک بفهمم گشته. مثلا میره سر کمدم عمدا ی چیزیو ...

عجب مادریه.....تا میتونی از خودت دور نگهش دار اگه میره کمداتو میگرده در کمدارو قفل کن و برو اگه ظرفاتو نمیخوره ظرفاتو بشور و برو اگه میبینی لباساتو نمیخوره یا روی بند نمیندازه اصلا رخت چرکاتو خودت با دست بشور توی حمام بنداز روبند اصلا قاطی رخت چرک بقیه ننداز ....هرکاری میکنه ها تو با سکوت راهشو ببند ....دیگه ام خرج خونه نکن تااااا بهت رو بزنه و ازت بخواد ....مگه پسر دوست نیست؟پسراش خرج کنن

ن جنگ نکن.درکتو ببر بالا.وازش انتطاری نداشته باش.همینجوری ادامه بده تا ازدواج کنی بری.هرشرایطی پدرو مادرت بی احترامی نکن.تو گذشت کن همیشه اشکالی نداره عزیز م

من خواننده خاموش بودم چندسالی هس.کنارتون هستم
من نگفتم فرزند خدمتکار مادره ولی یه ذره وجدان و انصاف داشتن خوبه اینکه مادر توقع داره فرزندش بعدها ک ...

من خودم مادرم و به نظر من فرزند در مقابل پدر و مادر هیچ وظیفه ای نداره ولی پدر و مادر در قبال بچه مسئولیت دارن چون ما اونا رو به دنیا اوردیم با تصمیم خودمون 

در من دردیست که فقط خود دانم و بس🥲
مادرت دوران کودکی، نوجوانی و جوانی خوبی نداشتهخانواده مادریت مشکل خاصی داشتن؟

نه اینقد رفتارش بیرون خوبه. اینقد بابام بهش احترام میذاره

ولی کلا از اوناست ک دخترا رو دوس نداره. 

ما ی نوه پسر داریم ی دختر . دختره رو اصلا اصلا محل نمیده. حتی بغلش هم نمیکرد. ببین این طوریه. دیگه تو حساب کن یا دختر رفتارش چطوریه