2777
2789
عنوان

سرتا پاتون وقتی بیرونین چن تومنه

423 بازدید | 35 پست

منظورم از طلایی ک میندازین و شلوار و کفشو اکسسوری همه و همه

من سرتا پام ۵ ومیشه با حساب جوراب کفش شلوار اکسسوری و.. 

آرزوی شیرین من: شنیدن صدای قلب همسر آیندم(آقاییم) 🥺🤍 همسر ندارم دعا کنید یه همسر پاک و بهشتی قسمتم بشه ازش مواظبت کنم مث یه گل نذارم آب تو دلش دیگه تکون بخوره کنارم🥺🤍

بعضیا سرتا پاشون، ۱۰تا۵۰ملیونه

مثلا کفششون، ۱۰شلوار۳بلیز۶ اکسسوری چن ملیون و.. واچ۲۰و این چیزای گروون

شمام همینین؟ 

آرزوی شیرین من: شنیدن صدای قلب همسر آیندم(آقاییم) 🥺🤍 همسر ندارم دعا کنید یه همسر پاک و بهشتی قسمتم بشه ازش مواظبت کنم مث یه گل نذارم آب تو دلش دیگه تکون بخوره کنارم🥺🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فک کنم پنج بدون طلا. طلا نمیندازم

عشقیم بودوکی تورک قیزی یام❤🤞من دئمیرم آی اولماز   یاز اولماسا یای اولماز   چوخ آنالار قیز دوغار                    👈 تورک قیزینا👉تای اولماز❤زنجان منیم جانم دی 😘تبریز ده حیاتیم دی😍اردبیل اورمیه ایکی اوچاخ قاناتیم دی❤اوزگه تیمینن نه ایشیم من تراختورچیام❤️‍🔥

یه۶۰تا۷۰میلیونی میشه

میشه بگی چیا مثلا طلاته یا همون کفش لباس برند

طلا و جواهرات نمیندازم

لباس گرون نمیخرم خودم میدوزم ارزون تر بشه😁

کلا حساب کنی یه تومن شاید 

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

الان زنگ‌میزنم کارشناس بیاد روم قيمت بذاره 

فقط خراش و خوردگی رنگ و سابیدگی از ارزشم کم میشه یا حساب نمیشه؟

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

طلا و جواهرات نمیندازملباس گرون نمیخرم خودم میدوزم ارزون تر بشه😁کلا حساب کنی یه تومن شاید

یعنی شلوارت۵۰۰ لباست۵۰۰؟؟ 

من منظورم کل شرت و کفش و لباس ها و اکسسوری بودت

الان زنگ‌میزنم کارشناس بیاد روم قيمت بذاره فقط خراش و خوردگی رنگ و سابیدگی از ارزشم کم میشه یا حساب ...

🤣🤣🤣🤣