منظورم از طلایی ک میندازین و شلوار و کفشو اکسسوری همه و همه
من سرتا پام ۵ ومیشه با حساب جوراب کفش شلوار اکسسوری و..
آرزوی شیرین من: شنیدن صدای قلب همسر آیندم(آقاییم) 🥺🤍 همسر ندارم دعا کنید یه همسر پاک و بهشتی قسمتم بشه ازش مواظبت کنم مث یه گل نذارم آب تو دلش دیگه تکون بخوره کنارم🥺🤍
خب طلا که گرونهمن بعضیا میبینم النگو دستشون هست ۳۰۰ ۴۰۰یا ۵۰۰ قیمتشون میشه گاهی بیشتر
خخخ آره من اگه طلاهامو نمیفروختم فک کنم یه میلیاردی بودم😂
عشقیم بودوکی تورک قیزی یام❤🤞من دئمیرم آی اولماز یاز اولماسا یای اولماز چوخ آنالار قیز دوغار 👈 تورک قیزینا👉تای اولماز❤زنجان منیم جانم دی 😘تبریز ده حیاتیم دی😍اردبیل اورمیه ایکی اوچاخ قاناتیم دی❤اوزگه تیمینن نه ایشیم من تراختورچیام❤️🔥
برو بابا چرت و پرت ها چیه اگر اینجوریه پیرزن همسایمون بو گند میده ولی یک میلیارد طلا آوویزونه بهش مه ...
کلی پرسیدم عهههه😐
آرزوی شیرین من: شنیدن صدای قلب همسر آیندم(آقاییم) 🥺🤍 همسر ندارم دعا کنید یه همسر پاک و بهشتی قسمتم بشه ازش مواظبت کنم مث یه گل نذارم آب تو دلش دیگه تکون بخوره کنارم🥺🤍
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعهای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ
طلاهام ۴۰۰تومن،پالتوم ۳تومن،مانتوم ۲تومن،شلوارام ۶۰۰،کفشام یکونیم،شال هم ۲۰۰.کیف هم ارزوه ۲۰۰تومن😐😂😂
گاهی وقتا ی تیپی میزنم ک بهترین لباس هامو میپوشم ،گاهیم بدترین و ارزون ترین لباسامو میپوشم بدون هیچ طلایی.ک سرتا پا ۲تومنم نمیارزه😐😐😐😂😂😂😂😂
مردای هول ونامحترم سایت😏بمن درخواست دوستی ندین چون واقعا با این کار اعصابم بهم میریزه وننه باجینمیذارمبمونه واستون😡اجیای گلم میشه واس بچه دارشدنم ی صلوات بفرسین و دعامکنین دامن منم سبزشه🥺❤️عاشق نی نی هستم🥺ارزومه یه بی بی چک مثبت ببینمواون لحظه ازخوشحالی زیاد،سکته کنم🫡🤪
میتونم بدونم چرا برات مهمه؟ارزش و جایگاه ادما رو بنظرت اینا تعیین میکنه؟
نه، می خوام ببینم کم دارم یا نه