2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گلم ی سوال،این ماه چن روز اقدام‌داشتی ؟و روزاهای چنده سیکلت؟

مردای هول ونامحترم سایت😏بمن درخواست دوستی ندین چون واقعا با این کار اعصابم بهم میریزه وننه باجی‌نمیذارم‌بمونه واستون😡اجیای گلم میشه واس بچه دارشدنم ی صلوات بفرسین و دعام‌کنین دامن منم سبزشه🥺❤️عاشق نی نی هستم🥺ارزومه یه بی بی چک مثبت ببینم‌واون لحظه ازخوشحالی زیاد،سکته کنم🫡🤪

خدانکنه ❤😘فداتشم ممنون عزیزم💖😍😘

عزیزمیییی،خوش قلب مهربون😍💗💗

مردای هول ونامحترم سایت😏بمن درخواست دوستی ندین چون واقعا با این کار اعصابم بهم میریزه وننه باجی‌نمیذارم‌بمونه واستون😡اجیای گلم میشه واس بچه دارشدنم ی صلوات بفرسین و دعام‌کنین دامن منم سبزشه🥺❤️عاشق نی نی هستم🥺ارزومه یه بی بی چک مثبت ببینم‌واون لحظه ازخوشحالی زیاد،سکته کنم🫡🤪

تقریبا یه روز درمیون یا دو روز درمیون بعد پاک شدن

خوشبحالت،مشکل منم همین رابطه هس ک نداریم،واس همون‌بچه دارنمیشم هوووف ‌مامان شدنتو تبریک میگم عزیزدلممم الهی ک بعد ۹ماه،سالم و سلامت بیاد بغلت مامان خوشگل😍😚😚😚

گلم ی سوال،این ماه چن روز اقدام‌داشتی ؟و روزاهای چنده سیکلت؟

برای باردارشدن تگر پسر می خواهید روز چهاردهم 

از روز اول پری حساب کنید رابطه داشته باشید با یکی دوروز قبلش

رابطه هم عمیق باشه و اول شما ارضا بشین 

اگر فرق نداره شب درمیون رابطه داشته باشید خوبه البته نزدیک پری بعدی دیگه احتمال بارداری کمه

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

برای باردارشدن تگر پسر می خواهید روز چهاردهم از روز اول پری حساب کنید رابطه داشته باشید با یکی دوروز ...

اصلا دخترپسر فرق نداره فقط ی بچه باشه،شوهرم زیاد اهل رابزه نیس ماهی یکی دوبار میشه اونم بزور ...منم میندازم توروزای تخمک گذاریم اما فعلا نتونسم با این یکی دوبار بچه دارشم.

اصلا دخترپسر فرق نداره فقط ی بچه باشه،شوهرم زیاد اهل رابزه نیس ماهی یکی دوبار میشه اونم بزور ...منم ...

خب به قصد بچه دار شدن انجام بدین نه که بشینی ببینی آقا کی میخواد

همه عمر بر ندارم سر خود ز آستانش، که فقط سپرده ام دل به علی و خاندانش...✨️

خب به قصد بچه دار شدن انجام بدین نه که بشینی ببینی آقا کی میخواد

اخه عزیزم قصدمون همین بچس،ولی ببخشیدا طرف باید چیزش وایسه اخه😐😂😂😂😂😂😂وگرنه ی سال میشه ک بچه میخایییم جلوگیری نداریم‌اما میگه تنها چیزی ک بهش فک نمیکنم همین رابطس ازبس توفشار مالی هس‌