2777
2789
عزیزم،چقد خوب بود پیامت چقد امیدوار شدم،دقیقا شوهره منم همش شیفت میشه و ذهنش اشفتس،بخاطر همون نمیتون ...

خداروشکر عزیزدلم ❤️ 

حتما مصرف کن چون ضرر نداره بخدا من چندسال درگیر بود و ذهنم داغون بود .. 

یادمه با شوهرم دعوا میکردم میگفتم اقدام اینجوری فایده نداره و اون  کاراش کم کرد و چندین بار اقدام کردیم بازم نشد 

این قرص رو دکتری بهم داد که واقعا کسایی نتیجه گرفتن که امیدی نداشتن .. مطبش هم باید ۵ ساعت بشینی تا فقط ویزیت شی 

انشاالله نتیجه میگیری 🙏🙏😘😘

خداروشکر عزیزدلم ❤️ حتما مصرف کن چون ضرر نداره بخدا من چندسال درگیر بود و ذهنم داغون بود .. یادمه با ...

قربونت برم دقیقا ایتجوریم همش باشوهرم دعوا میکنم همش میگم رابطه نداریم بچع ندارم میخام‌زندگیو چیکار و کلی سرکوفت ....خیلی راغونم‌و تو خوب درکم میکنی.حتما امتحانش میکنم.بلفرض ک امروز پریود شدم،ازفرداشب،دوتا میخورم‌تا ب مدت ۵روز.باز دوباره ماه بعدی،روز دوم‌،دوتا میخورم تا ۵روز،درسته گلم؟

مردای هول ونامحترم سایت😏بمن درخواست دوستی ندین چون واقعا با این کار اعصابم بهم میریزه وننه باجی‌نمیذارم‌بمونه واستون😡اجیای گلم میشه واس بچه دارشدنم ی صلوات بفرسین و دعام‌کنین دامن منم سبزشه🥺❤️عاشق نی نی هستم🥺ارزومه یه بی بی چک مثبت ببینم‌واون لحظه ازخوشحالی زیاد،سکته کنم🫡🤪

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قربونت برم دقیقا ایتجوریم همش باشوهرم دعوا میکنم همش میگم رابطه نداریم بچع ندارم میخام‌زندگیو چیکار ...

خدانکنه عزیزدلم انشاالله زنده باشید ❤️ 

اره گلم درسته همینجوری مصرف کن 

اره کیت رو ی بار گرفته بودم.باید همونکارو کنم🥲

نگران نباش من مشاور بهزیستیم یکی لزمددجوهام که مادرپدرنداره شهرماازدواج کرده گاهی باهام چت میکرد گفت خانم شش ماهه ازدواج کردم خانم دوست همسرم باردارشده اما من نه

گفتم باید شب درمیان رابطه داشته باشید 

بعد فکر کنم بعد یکی دوماه باردارشد یک پسر داشت دیگه الان مدتهاست ازش خبر ندارم

از رو ترشحاتتونم مشخص میشه 

همسرتون چرا رابطه کم می تونه برقرار کنه برو طب سنتی دارو بگیر تا بهتربشه  

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

نگران نباش من مشاور بهزیستیم یکی لزمددجوهام که مادرپدرنداره شهرماازدواج کرده گاهی باهام چت میکرد گفت ...

موفق باشی عزیزم،خوشبحالش بلخره بچه دارشد،از اول علاقه ای نداشت ب رابطه،الان دیگ بد تر شده،میگه ذهنم اشفتس.درسته خیلییی توفشاریم ولی خب دلیل نمیشه ک....

مردای هول ونامحترم سایت😏بمن درخواست دوستی ندین چون واقعا با این کار اعصابم بهم میریزه وننه باجی‌نمیذارم‌بمونه واستون😡اجیای گلم میشه واس بچه دارشدنم ی صلوات بفرسین و دعام‌کنین دامن منم سبزشه🥺❤️عاشق نی نی هستم🥺ارزومه یه بی بی چک مثبت ببینم‌واون لحظه ازخوشحالی زیاد،سکته کنم🫡🤪

موفق باشی عزیزم،خوشبحالش بلخره بچه دارشد،از اول علاقه ای نداشت ب رابطه،الان دیگ بد تر شده،میگه ذهنم ...

اره دلیل نمیشه اما طب سنتی گاهی خوب جواب میده 

مشهدین شماً

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

اره دلیل نمیشه اما طب سنتی گاهی خوب جواب میده مشهدین شماً

ن گلم‌من آ.غ هستم.

آهاگفتم طب سنتی بهتون معرفی کنم البته فکر کنم تلفنی هم ارسال دارنحالاشهرخودتون پیگیر شو انشاءالله که ...

مرسی عزیزم لطف کردی.اره زیاد طب سنتی باید پیگیرشم