2777
2789
چجوری به اهلش دسترسی پیدا میشه کرد ؟

متاسفانه سخت😃 بین اولیا الهی هم عده کمی تعبیر انجام میدن.هر وقت قم مشرف شدین از خادمها یا پاسخگوهای شرعی سوال کنید شاید بهتون ادرس یا شماره ای دادن.من یکبار خدمت یکی از علمای بزرگوار رسیدم خدا رحمتشون کنه انچنان تعبیری از دو تا خواب بهم دادن که هنوز هم هر جا تعریف میکنن همه بهت زده میشن.بسیار اهل دل بودن

علامه طباطبایی : ابد در پیش داریم،،،،،برای زندگی دیگران فرشته باشیم😇 نه شیطان😈 ، در پس هر مشورت و نظر ما پشت گوشی ها و در فضای مجازی یک انسان سرشار از احساس نشسته و یک زندگی واقعی داره که با یک جمله یا حتی یک کلمه ما ممکنه تصمیم مهمی بگیره ، سبب از هم پاشیده شدن یک زندگی 💣، از بین رفتن عشق یک زوج 💔، ساختن روزهای تلخ بچه های یک خانواده آسیب دیده 😭 نباشیم.ما نظری میدیم و رد میشیم و به زندگی خودمون میپردازیم یک انسان میمونه و تجزیه و تحلیل حرفهای ما....اشک ها ، شب بیداری ها و تصمیمات مهم.خداوندا مرا آن ده که آن به💫 
متاسفانه سخت😃 بین اولیا الهی هم عده کمی تعبیر انجام میدن.هر وقت قم مشرف شدین از خادمها یا پاسخگوهای ...

قم کجا بود عزیزم من فرانسه م 

تاپیک دومم معجزه حاجت روایی خودمه خواهرانه میگم بخونید همه شو اگر گره کوری دارید که هیچ جوری باز نشده ان شاءالله با ۱۲۴۰۰۰ صلوات باز میشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قم کجا بود عزیزم من فرانسه م

پس دسترسیتون خیلی سخت میشه.حالا چرا انقدر پیدا کردن تعبیر براتون مهمه ؟ ببینید عالمخواب خیلی پیچیدگی داره من از محضر چند بزرگ در این زمینه سوالات زیادی پرسیدم و مشورت گرفتم یکیشون حتی کتاب و مقاله هم نوشتن در این زمینه چاپ نشده البته. همشون معتقد بودن که نباید درگیر خوابها شد به دلایل مختلف که اینجا نمیشه صحبت کرد مفصله

علامه طباطبایی : ابد در پیش داریم،،،،،برای زندگی دیگران فرشته باشیم😇 نه شیطان😈 ، در پس هر مشورت و نظر ما پشت گوشی ها و در فضای مجازی یک انسان سرشار از احساس نشسته و یک زندگی واقعی داره که با یک جمله یا حتی یک کلمه ما ممکنه تصمیم مهمی بگیره ، سبب از هم پاشیده شدن یک زندگی 💣، از بین رفتن عشق یک زوج 💔، ساختن روزهای تلخ بچه های یک خانواده آسیب دیده 😭 نباشیم.ما نظری میدیم و رد میشیم و به زندگی خودمون میپردازیم یک انسان میمونه و تجزیه و تحلیل حرفهای ما....اشک ها ، شب بیداری ها و تصمیمات مهم.خداوندا مرا آن ده که آن به💫 
میشه بگین بهم کامل

راستی قبلش فیلم جنایی داستانهای جنایی ندیدی؟ 

یا کسی تعریف کنه؟ 

البته استرس رو گفتی که داشتی؟ 

بهرحال 

ممکنه بر اساس دغدغه های روزمره ات این خوابو دیده باشی 

و ممکن هم هست رویای صادقه یا هشدار آمیز دیده باشی 

اگه خواب صادق دیدی 

خواسته بهت بگه که بیشتر مراقب باشی و فریب ظاهر افرادی که سر راهت سبز میشن نخوری 

اونهایی که همه چیزو گل و بلبل نشون میدن.. 

احتمالا کسی داره فریبت میده و شمام گول ظاهرش رو خوردی تا یه حدودی....

صدقه بنداز ان شالله تعبیر به خیر کن خودت برا خودت

... سوره های ناس و فلق بخون مخصوصا شبها که از بیابون رد میشی حتما حتما بخون 

عادت کن یه قرآن کوچیک خیلی کوچک ولی تمام سوره ها توش باشه .. عادت کن همراهت توی کیفت باشه... مراقب باش بی احترامی ولی به قرآن نشه... 

حالا تو بیا منو بزن😐اگه یچیزی حالیت میشه تعبیر کن نمیشه نمیخواد زبون بریزی خوشمزه‌.

کی خواست بزنه شما بد خوندی 

اخه اینجا چه ربطی به تعبیر خواب داره هرکسی برای خودش یه چیزی میگه بدتر آشفتگی ایجاد میشه 

هرکسی یه چیزی تعبیر کنه؟ میدونستی وقتی‌خواب میبینی نباید برای کسی تعریفش کنی و اگر کسی تعبیر بدی کنه اون اتفاق میوفته یا حداقل اتفاق بدی میوفته

درضمن راه حالم دادم گفتم بزن‌هوش‌ مصنوعی خوب توضیح میده 

نه مرگ آنقدر تلخ است و نه زندگی آنقدر شیرین که انسان برای این دو شرافتش را بدهد .  مورد احترام یا بی احترامی قرار گرفتن دست خود شماست !

پس دسترسیتون خیلی سخت میشه.حالا چرا انقدر پیدا کردن تعبیر براتون مهمه ؟ ببینید عالمخواب خیلی پیچیدگی ...

برادرم خیلی براش مهمه

قم آدرس نداری بگم بره پیششون ؟ 

تهرانه 

تاپیک دومم معجزه حاجت روایی خودمه خواهرانه میگم بخونید همه شو اگر گره کوری دارید که هیچ جوری باز نشده ان شاءالله با ۱۲۴۰۰۰ صلوات باز میشه 

این خواب یه نشونه است.. مراقب خودت باش از این به بعد... احتمالا اتفاقی بدی برای آدما تو اون مسیر افتاده

میشه لطفا برام دعا کنید شغل خوبی پیدا کنم؟ برای سلامتی مادرم دعا می‌کنید مهربونا؟ دعای شما نی نی سایتیا همیشه جواب میده🥲🫂

برادرم خیلی براش مهمهقم آدرس نداری بگم بره پیششون ؟ تهرانه

راستش یک نفر رو میشناسم ولی اصلا و ابدا اجازه نمیدن که معرفی بشن و کسی مراجعه کنه.ولی مطمئنم قم پیدا میشه اگر برن پرس و جو کنن.

برای مثال شنیدم ایت الله احدی هم تعبیر خواب میکنن.مراجعه حضوری هم دارن راحت وقت میدن.جلساتشون توی پردیسان قم هست

راستش یک نفر رو میشناسم ولی اصلا و ابدا اجازه نمیدن که معرفی بشن و کسی مراجعه کنه.ولی مطمئنم قم پیدا ...

خب آدرس یا شماره تلفن نداره ؟ 

ممنون میشم 

شما خودتون جلسات آیت الله احدی میرین ؟

نه من چند سال صوتهای درساشون رو گوش میدادم دیدمشون ولی جلساتشون نمیرم خودم استاد دارم

خب آدرس یا شماره تلفن نداره ؟ ممنون میشم

این شماره ی دفترشون هست

tel:02591001441

تماس بگیرین درخواست ملاقات حضوری کنید