2777
2789
اولین بارت خواب ترسناک دیدی؟

نه بابا این برام ترسناکم نبودا مبهمه

گیجم کرده

لاجَرَم مست و طَرَبناک و قوی بنیادیم..🍃 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  اکانت اصلی‌ م از سال ۹۷ وجود داره، خواستم یه اکانت private جدا هم داشته باشم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

که اینطور یکمی معنا داره خوابت عزیز دلم....

میشه بگین بهم کامل

لاجَرَم مست و طَرَبناک و قوی بنیادیم..🍃 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  اکانت اصلی‌ م از سال ۹۷ وجود داره، خواستم یه اکانت private جدا هم داشته باشم.

یاخدا😭شیطانی چرااا

چه اشکالی داره.چیز عجیب و غیر طبیعی نیست.برای همه مون پیش میاد.شیاطین کارشون همینه دیگه شیطنت میکنن که ذهن شما رو اشفته کنن حالتون رو خراب کنن و تغییراتی در زندگی و اینده و اعتقاد و روان افراد ایحاد کنن

علامه طباطبایی : ابد در پیش داریم،،،،،برای زندگی دیگران فرشته باشیم😇 نه شیطان😈 ، در پس هر مشورت و نظر ما پشت گوشی ها و در فضای مجازی یک انسان سرشار از احساس نشسته و یک زندگی واقعی داره که با یک جمله یا حتی یک کلمه ما ممکنه تصمیم مهمی بگیره ، سبب از هم پاشیده شدن یک زندگی 💣، از بین رفتن عشق یک زوج 💔، ساختن روزهای تلخ بچه های یک خانواده آسیب دیده 😭 نباشیم.ما نظری میدیم و رد میشیم و به زندگی خودمون میپردازیم یک انسان میمونه و تجزیه و تحلیل حرفهای ما....اشک ها ، شب بیداری ها و تصمیمات مهم.خداوندا مرا آن ده که آن به💫 
خواب شما، با توجه به تصاویری که ارائه داده‌اید، نمادهای زیادی را در بر دارد که می‌توان آن‌ها را بررس ...

سلام عزیزم تعبیر خواب بلدی ؟ 

من برادرم خیلی خواب های معنوی می بینه تعریف کنم برات ؟

چند ساله یه معبر خوب پیدا نکرده 

تاپیک دومم معجزه حاجت روایی خودمه خواهرانه میگم بخونید همه شو اگر گره کوری دارید که هیچ جوری باز نشده ان شاءالله با ۱۲۴۰۰۰ صلوات باز میشه 

سعی کن هرجور شده یه ماشین بخری و اگه ممکنه از اسنپ استفاده نکن خیلی بی در وپیکره باز اژانس بهتره ن به خاطر خوابت ب خاطر این ک جامعه ناامنه من از اسنپ خاطره خوبی ندارم

🕊✌🏻
خواب شیطانی چیه منم خواب زیاد می بینم ادامه دارن تو خوابام روابط دارم یعنی مثلا یکی تو خوابم ببینم ت ...

خواب چند نوع داره که یک نوعش توسط شیاطین ایجاد میشه.اونها توی خواب خیلی روی ذهن تسلط دارن.چون از طریق قوه خیال میتونن انسانها رو درگیر کنن.اما در همون حد خواب سازی نه بیشتر.اصلا جای نگرانی نیست.برای همینه که میفرمایند خواب حجت شرعی نیست.از طریق خواب خیلی فتنه ها ایجاد میکنن چون انسانها متاسفانه اطلاعات کمی دراین باره دارن وخیلی به خواب اعتماد میکنن.به اکثر خوابها نباید توجه کرد.با صدقه و بی توجهی و تعریف نکردن از خوابهای بد ردشد و خواب های صادقه رو یا از اهلش پرسید یا اگر دسترسی نبود صدقه ...

علامه طباطبایی : ابد در پیش داریم،،،،،برای زندگی دیگران فرشته باشیم😇 نه شیطان😈 ، در پس هر مشورت و نظر ما پشت گوشی ها و در فضای مجازی یک انسان سرشار از احساس نشسته و یک زندگی واقعی داره که با یک جمله یا حتی یک کلمه ما ممکنه تصمیم مهمی بگیره ، سبب از هم پاشیده شدن یک زندگی 💣، از بین رفتن عشق یک زوج 💔، ساختن روزهای تلخ بچه های یک خانواده آسیب دیده 😭 نباشیم.ما نظری میدیم و رد میشیم و به زندگی خودمون میپردازیم یک انسان میمونه و تجزیه و تحلیل حرفهای ما....اشک ها ، شب بیداری ها و تصمیمات مهم.خداوندا مرا آن ده که آن به💫 
سعی کن هرجور شده یه ماشین بخری و اگه ممکنه از اسنپ استفاده نکن خیلی بی در وپیکره باز اژانس بهتره ن ب ...

وای مجبورم اخه آژانس اون مسیرو ده برابر پول میگیره💔

که اینطور یکمی معنا داره خوابت عزیز دلم....

سلام عزیزم شما هم تعبیر بلدی ؟ من برادرم خیلی خواب هاش تعبیر شده و خیلیاش‌ رو تعبیرشو بلد نیست

چند ساله یه معبر خوب هم پیدا نکرده 

تاپیک دومم معجزه حاجت روایی خودمه خواهرانه میگم بخونید همه شو اگر گره کوری دارید که هیچ جوری باز نشده ان شاءالله با ۱۲۴۰۰۰ صلوات باز میشه 
خواب چند نوع داره که یک نوعش توسط شیاطین ایجاد میشه.اونها توی خواب خیلی روی ذهن تسلط دارن.چون از طری ...

چجوری به اهلش دسترسی پیدا میشه کرد ؟ 

اینجا تو نی نی سایت هیچ معبری وجود نداره دوستان از کسی تعبیر نپرسید

وای مجبورم اخه آژانس اون مسیرو ده برابر پول میگیره💔

جونت مهمتره عزیزم هرطوری شده ماشین بخر این مسیری ک گفتی واقعا خطرناکه با اسنپ

نمیخوام بترسونمتا فقط بیشتر مراقب باش

🕊✌🏻