2777
2789
بله دفترشون قمه تهران هم جلسه میان هفته ای یک روز

ممنون عزیزم 

تاپیک دومم معجزه حاجت روایی خودمه خواهرانه میگم بخونید همه شو اگر گره کوری دارید که هیچ جوری باز نشده ان شاءالله با ۱۲۴۰۰۰ صلوات باز میشه 
درسته بگیم خیره ان شا الله فرق داره ولی تعبیر نکنیم بهتره چون انصافا و حقیقتا کار ما نیست.تعبیر علم ...

بر اساس گفته ی پیامبر اسلام که هر کس سوال پرسید در مورد خواب گفتند تعبیر به خیر کنید البته که من هرگز در هیچکدام از مراحل نبوده و نیستم و ادعایی هم ندارم 

الان هم فقط بدلیل اینکه همه اکثراً تعبیر بد میکنند ف ال بد می‌زنند بالاجبار  تعبیر خیر میکنیم 

دیدی که یکی از دوستان اومد و چطور دل بنده خدا خالی شد... 

تعبیر هایی که من میکنم کاملا عادی و براساس اونچه توی خواب دیده و آنچه در واقعیت می‌تونه منطبق واقع بشه میگم.... ولی اگه بدونم برای خودم ممکنه ضرری برسه ترک میکنم این کارو 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم تعبیر خواب بلدی ؟ من برادرم خیلی خواب های معنوی می بینه تعریف کنم برات ؟چند ساله یه معبر ...

سلام عزیزم

من یکم بلدم

این تعبیر هوش مصنوعی بود

تو لهجه مسخره میکنی؟!.... من به تک تک اقوام ایرانی ...کرد ...لر...فارس...بلوچ...عرب و...افتخار میکنم❤️به گویش ها و لهجه هاشون ...اصلا عشق میکنم وقتی کسی با لهجه محلی خودش حرف میزنه...نمیفهمم چی میگه ولی از شنیدنش لذت میبرم... من...به فرهنگ و سنت های درستشون احترام میزارم...تو مسخره میکنی💔ما مثل هم نیستیم😏

سلام عزیزممن یکم بلدماین تعبیر هوش مصنوعی بود

سلام گلی جونم

آخه من شنیدم تعبیر خواب علم خدایی هست

یکم نداره یا بلدی یا بلد نیستی

فکر میکنم شما از روی کتاب یا تجزیه تحلیل میگی درسته ؟ 

یا علمش بهت داده شده ؟ 

تاپیک دومم معجزه حاجت روایی خودمه خواهرانه میگم بخونید همه شو اگر گره کوری دارید که هیچ جوری باز نشده ان شاءالله با ۱۲۴۰۰۰ صلوات باز میشه 
سلام گلی جونمآخه من شنیدم تعبیر خواب علم خدایی هستیکم نداره یا بلدی یا بلد نیستیفکر میکنم شما از روی ...

من خودم چون خوابهای عجیب زیاد میبینم 

از سالها قبل همیشه دنبال تعبیر خوابهام بودم 

طی مطالعه یه سری نشانه ها رو فهمیدم چه تعبیری دارن

مثلا اگر در خواب به شخص مرده چیزی بدی اصلا تعبیر خوبی نداره

تعبیرش میشه فقدان یا از دست دادن چیزی 

حالا از دست دادن سلامتی یا مال یا هر چیزی بسته به شرایط فعلی زندگی خواب بیننده

ولی اگر از مرده چیزی بگیری این تعبیرش خوبه

مثلا اگر بهت النگو هدیه بده تعبیرش به دنیا اومدن فرزنده

ولی همه ی اینارو من با مطالعه یادگرفتم

معبر نیستم که تعبیر کنم

تعبیر من هم برای تاپیک اسی از هوش مصنوعی بود

ولی همینجا بگم

اگر خوابهاتون کابوسه اصلا به دنبال تعبیر نباشید

ان شالله که خیره

به فا.ل نیک تعبیر کنید

خواب رو هر جور که تعبیر کنی ، همون جور اتفاق میفته

تو لهجه مسخره میکنی؟!.... من به تک تک اقوام ایرانی ...کرد ...لر...فارس...بلوچ...عرب و...افتخار میکنم❤️به گویش ها و لهجه هاشون ...اصلا عشق میکنم وقتی کسی با لهجه محلی خودش حرف میزنه...نمیفهمم چی میگه ولی از شنیدنش لذت میبرم... من...به فرهنگ و سنت های درستشون احترام میزارم...تو مسخره میکنی💔ما مثل هم نیستیم😏