2777
2789
عنوان

شوهر سابقم اومد دیدنم و تهش بهم گفت فقط یه دیدار ساده بود 💔🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 1265 بازدید | 72 پست
من نگفتم وقت بگیرهیهو برگشته میگ من برام تموم شده همه چی!!!!من اینو کجای دلم بزارم

من راهنماییمو بهت کردم

حالا تو هی حرفای اونو تکرار کن خودت میدونی

زندگی خیلی کوتاه تر از این حرفاس که یه جمله رو بگیری دستت و قید همه چیو بزنی حداقل تلاشتو کن بعد تو دلت نمونه چرا فلان کارو نکردم

من اصلا هیچ حرفی از گذشته نزدمفقط؟گفتم توام باید عوض بشیگفت چرا گفتی

خب اين حرف يعني اون قبول نداره تقصيري داشته و انتظار داشته پشيموني و اشتياق تو رو ببينه پشيموني از بابت كاراي ك كردي و بهش بگي حق با تو بود تو خوب بودي و من بد و خب اومد ديد تو فاز گذشته رو داري و فهميد اگه ازدواجم كنيد گذشته تكرار ميشه و بيخيالش شد و تصميمي ك برا ايندش داشته ك ازدواج كنه براش روشن تر شده

نگفتي دليل جدايي چي بود

بله خودمم عكس پروفايلم حذف كردم تا خود سايت برام عكس بذاره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از دستت استاتر عصبی هستم چقدر راحت بازی داد 

لاشی

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

بچه ها توروخدا نخندیدنمیدونید من دارم دق میکنم😭

عزیزم به شما نخندیدم که 

از رفتارشون یاد چیزی افتادم خنده‌م گرفت

اخه صفر و صدن

تو یه لحظه تغییر ساید میدن

یرای همین پرسیدم همیشه همینطوری بودن یا نه

ز همه دست کشیدم که تو باشی همه ام...🙂                تو هم ک ریدی... 🙃
من نگفتم وقت بگیرهیهو برگشته میگ من برام تموم شده همه چی!!!!من اینو کجای دلم بزارم

خب اين گفت ك بازم نشيني بهش فكر كني و دوستش داشته باشي

اخه چطور ممكنه اينهمه وقت نخاستي ببينيش و بعد از يكبار ديدن اونم بلافاصله انقد مشتاق ازدواج مجدد شدي خب مشخصه منطقي نيستي الان و كاملا احساسي شدي و اون ميگه احساسي نباش برو دنبال زندگيت

مردا توي اين قضايا منطقي تر هستن بنظرم ايشونم علي رغم احساسش داره منطقي عمل ميكنه حالا بقيه ميگن رواني و اينا ولي من نميگم.

نظرم راجع بهش ب شرطي درست هست ك واقعا ديگه سراغت نياد و تو هم پا پيچش نشي و مجبورش نكني برگرده

بله خودمم عكس پروفايلم حذف كردم تا خود سايت برام عكس بذاره

سلام عزیزم خوبی اسی انگار شوهرت یه منظوری داره انکار میخواد شما یکی مقصری وعذرخواهی کنی خیلی مغروره شوهرت اگه خیلی دوسش داری یبار غرورت بشکن همون موقع حضوری میگفتی دوسدارم باهات زندگی کنم ببینم بعدش چی می‌گفت وهدفش چی بود

روزگارم برخلاف آرزوهایم گذشت

بابا بخدا دوسال بود میگفتمن ساده چه میدونستم 😭

توروخدا بلاکش کن از همه جا 

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست