2777
2789
عنوان

شوهر سابقم اومد دیدنم و تهش بهم گفت فقط یه دیدار ساده بود 💔🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 1142 بازدید | 72 پست

عزیز دلم شوهر سابقت که الان فقط یه غریبس، یه روانیه.

دیگه مرد روانی تر از این در عمرم ندیدم.

از همین یه پاراگرافی که نوشتی تابلوه که روانیه.

و قصدش فقط به هم ریختن توعه.

نیاز نیس بهش بگی اینو.

هرچی به ذهنت میاد بیان نکن و بهش نگو.

فقط خودت بدون که اون روانیه. 

کاملا بلاکش کن.

نه زنگش بزن.

نه جوابشو بده.

نه یه لحظه بهش فکر کن.

عزیزم یادت باشه این خود ما هستیم که اجازه میدیم آدمای روانی با روح و روانمون بازی کنن. پس هرچی سرمون میاد یه گوشه اش تقصیر خودمونه که اجازه دادیم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که اصلا نفهمیدم قصدش چی بود از اون همه پیگیری و محبت تااااا این همه نمی‌خوام و بی اعتنایی

کلا همینطوری بود؟

بلاتکلیف بی هدف

اول میگه ازدواج کنیم بعد میگه ملاقات ساده بود

یاد بخاری ماشین قدیمیا افتادم صفر و صد بود یا یخ میکردی از سرما یا تب میکردی 😂😂😂

ز همه دست کشیدم که تو باشی همه ام...🙂                تو هم ک ریدی... 🙃
اینجور که اسی تعریف کرد انگار طرف فقط میخواسته ببینه این درگیرشه یا نههی میگه ملاقات ساده بود

اخه با یه تعریف ساده که نمیشه به شناخت رسید شاید قصد مرده واقعا این بوده برگرده به اسی دیده اسی داره گذشته رو شخم میزنه و کوتاه نمیاد بیخبال شده

اخه با یه تعریف ساده که نمیشه به شناخت رسید شاید قصد مرده واقعا این بوده برگرده به اسی دیده اسی داره ...

من اصلا هیچ حرفی از گذشته نزدم

فقط؟گفتم توام باید عوض بشی

گفت چرا گفتی

من که اصلا نفهمیدم قصدش چی بود از اون همه پیگیری و محبت تااااا این همه نمی‌خوام و بی اعتناییکلا همین ...

بچه ها توروخدا نخندید

نمیدونید من دارم دق میکنم😭

بچه ها توروخدا یکی منو حالی کنه چیشده😭

واقعا تصمیم به این بزرگیو نده دست یه تعداد ادم غریبه مثل ما اخه ما سر پیازیم یا تهش که تورو حالیم کنیم چیشده برو رک و راست با خودش حرف بزن ببین حرفش چیه حالیت بشه چیشده 

اخه هیچی نشد اون‌چجوری تو ی ساعت فهمید

ميفهمه چرا نفهمه

تاحالا نشده كسي رو دوست داشته باشي و بعد مدتها چند لحظه ببيني و بفهمي حسي نداري اصلا رغبتي نداري بهش!

بله خودمم عكس پروفايلم حذف كردم تا خود سايت برام عكس بذاره

ميفهمه چرا نفهمهتاحالا نشده كسي رو دوست داشته باشي و بعد مدتها چند لحظه ببيني و بفهمي حسي نداري اصلا ...

اون داشت درسته منو قورت میداد 

چجوری اصلا ممکنه

میگ تموم شده برام همه چی تو دلم

خب اولش پرسیده میخوای زندگی کنیم باهم یا نه

بعد گفته تا میام بهت امیدوار شم ناامیدم میکنی

اونم از این طلاق به اندازه تو دلش شکسته خب همون اول که نمیاد وقت محضر میگیره سوپرایزت کنه

خب اولش پرسیده میخوای زندگی کنیم باهم یا نهبعد گفته تا میام بهت امیدوار شم ناامیدم میکنیاونم از این ...

من نگفتم وقت بگیره

یهو برگشته میگ من برام تموم شده همه چی!!!!

من اینو کجای دلم بزارم