2777
2789
عنوان

شوهر سابقم اومد دیدنم و تهش بهم گفت فقط یه دیدار ساده بود 💔🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 1142 بازدید | 72 پست
خب اين گفت ك بازم نشيني بهش فكر كني و دوستش داشته باشياخه چطور ممكنه اينهمه وقت نخاستي ببينيش و بعد ...

من بعد طلاق هرگز بهش پیام ندادم خدا شاهده 

هیچ وقت پا پی نشدم خواستگار ازدواج نشدم خواستار این شدم که بمونه من این مدت احساسمو سرکوب کرده بودم و بهش بها ندادم و یهو اینجوری سر باز کرد 😭

صبح اونقدر با من خوب و با محبت بود که منم مثل خودش رفتار کردم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم خوبی اسی انگار شوهرت یه منظوری داره انکار میخواد شما یکی مقصری وعذرخواهی کنی خیلی مغروره ...

بخدا تو پیام عذرخواهی هم کردم گفت برام ساده نیست 

گفت همه چی برام تموم شده

اخه چجوری تونست اصلا تو بهت روانی ام

قصدش همین بوده

کلا میخواسته بهمت بریزه

کلا نقشه بوده

وگرنه هیچ اشتباهی از تو سرنزده

هیچ اشتباهی

تو هیچ ایرادی نداری مطمئن باش

فقط اون یه بیمار روانی بوده قصد آزار دادنت رو داشته

به اینا گوش نکن که میگن برگرد

اصلا و ابدا قصد برگشت نداشته

فقط میخواسته اذیتت کنه

اخه برای چی مگه من چیکارش کردم

تو هیچکاریش نکردی اون آدم مریضه

منم دچار همچین آدمی شدم دقیقا تو شرایط تو قرار گرفتم فقط اسم شوهر روش نبود

اومد منو بهم ریخت و رفت

من مدام دنبال ایراد تو رفتار و کارای خودم بودم

من بعد طلاق هرگز بهش پیام ندادم خدا شاهده هیچ وقت پا پی نشدم خواستگار ازدواج نشدم خواستار این شدم که ...

چرا دليل جدايي رو نميگي

اگه بچه داري ك برگرد ولي اگه نداري بايد بدوني بازم زندگي و همسرت همون شكلي هست 

تو فقط ميتوني خودت رو تغيير بدي اون تغييري نكرده و خودشم مقصر نميدونه مستقيم بهت گفته تقصير تو بيشتره

بله خودمم عكس پروفايلم حذف كردم تا خود سايت برام عكس بذاره

دوست عزیز از تعاریف شما میشه فهمید این آقا اختلال خودشیفتگی داره.اولا شمارو مقصر همه چیز میدونه.دوما اجازه توضیح به شما رو نداده.سوما اول محبت میکنه بعد خودش رو عقب میکشه.انسان خودشیفته عاشق دستکاریه روانیه.زندگی با ادم خودشیفته یعنی مرگ تدریجی.بحای غصه خوردن بهتره بیخیالی طی کنی و حال خودت رو خوب کنی

دوست عزیز از تعاریف شما میشه فهمید این آقا اختلال خودشیفتگی داره.اولا شمارو مقصر همه چیز میدونه.دوما ...

وواقعا اصلا موندم چیشد یهو اصلا

واقعا موندم چرا اومد چرا رفت چرا اون حرفارو زد

هیچ جوابی پیدا نکردم