2777
2789

بعد دوسال اصرار اومد دیدنم نمی‌رفتم این مدت اخر گفت شاید ازدواج کردم دیگه نشد ببینمت و با کلی اصرار اومد دیدنم

باهم رفتیم بیرون کلی محبت و مهربونی کرد باهم عکس انداختیم رفت آبمیوه اینا خرید بعد رفتیم پارک

تهش پرسید دوس داری باهام زندگی کنی؟

گفتم تو چی گفت من اره بعد گفت باید قبول کنی بیشتر مقصر بودی منم گفتم نه ما جفتمون مقصر بودیم

گفت باید حرفامو گوش بدی گفتم توام همینطور 

گفت پس بیخیال گوه خوردم

بعد یهو حالش گرفته شد گفتم خب برای چی اومدی دیدنم این همه محبت برای چی

گفت من فقط اومدم ببینمت همین😭😭

گفت احساستو بکش نسبت احساسی بودن خوب نیست

منم گفتم تو میای سد راه من میشی نمیزاری فراموشت کنم

گفت نه که سه ساله نمیبینی تونستی فراموش کنی

اومدم خونه دیگه هیچ خبری ازش نشد 

پیام دادم گفتم الان باور کنم حرفاتو ؟خداحافظیتو؟

ج نداد بعد گفتم دستت دردنکنه

اونم بعد بیست دقیقه نوشته دستم بنده صحبت میکنیم

خلاصه پیام داد گفت من فقط برام یه ملاقات ساده بود و همه چی تو دلم تموم شده نمیدونستم تو دل تو تموم نشده اگر تموم نشده بود تا الان باید میگفتی 

تو هنوز قبول نداری بیسار مقصری خلاصه من گفتم باشه ببخش منو و دوس ندارم بری گفت نه دیگه دیره و برام ساده نیست ....

گفتم دیر بود چرا اومدی اصلا و بعد گفتم باشه هرطور که راحتی برو ازدواح کن من هروقت خواستم فکر کنم اشتباه کردم درموردت تو پشیمونم کردی

من دیگ موندم مغزم رد داد کاش بمیرم😭😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه قرار دیگه باهاش بذار حرف بزن ول کن این حرفای تو نقصری تو باید به حرفم گوش بدی یه کلمه بگو میخوامت و دلم میخواد دوباره باهات زندگی بسازم بدون لجبازی بدون شخم زدن گذشته همه چی از صفر

شما خودتون اول تکلیف باخودتون روشن کنید دیگ رفتن دنبال گذشته ها نباید داشته باشین 

هرکسی مشکل حقوقی داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.