2777
2789
اجاره خونه هم بهم میگه خودت بده

خرید خونه با شما اجاره خونه با شما اونم با سیزده تومن حقوق 

ببخشید نقش همسرت چیه تو زندگیتون؟؟؟؟!!!!! 

کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺
بهم فشار بیاره نمیرم

اتفاقا بنظرم اونم همینو میخواد! 

مگه حقوق تو چقدره! خودش می‌دونه که ۱۳ تومنه تو اجاره و خرج خونه هم نمی‌رسه ولی میخواد حرص‌ات بده که کارتو رها کنی،

چرا صورت مسأله رو میخوای پاک کنی؟ اگر کار خوبیه چرا رهاش کنی؟ اگر کار خوبیه قدر موقعیت خودتو بدون نه مرد رو به هدفش برسون

پررو و سفت و محکم باش و زود جا نزن، طبق شرایط خودت راه حل پیدا کن نه دیگه سرکار نری!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این رویه اشتباه محضهنه اهتمادی نه صداقتی پس چرا دیگه اصلا زندگی کنن؟

برو بچه اعتماد و صداقت مال رومان هاییه که میخونی ، توی زندگی واقعی جواب نمیده ، الان نتیجه صداقت این خانوم رو ببین شوهرش طلاهاشو برده داده ننش 

من سختمه

عزیزم من هم شاغلم مثلاً از عید تا الان کل خرج های خونه رو من دادم قسط و بدهی و کرایه خونه و...

اما شوهرم هم توی پاس کردن چک هام کمکم می‌کنه 

ببین مثل بده بستون دیگ کسی حرف از پول من و تو نمیزنه

اگر شوهرت این مدلی رفتار کنه عالیه 

اما اگر میخواد زرنگ بازی دربیاره ن خدایی ظلمه 

ی نکته مهم برای همه عزیزام

اگر شاغل هستید و طلایی پس اندازی دارید به شوهرتون بگید که اگر این طلا رو آوردم وسط مثلاً باهاش خونه بخری باید به اندازه سرمایه ام بنامم بزنی 

مطمئنم زود زود بغلت میگیرم فرزندم🥹♥️🌱♥️

طلاهام خونه مامانشه نمیدونم هرچی پیامش میدم برو بیار نمیاره

اینم یه نمونه دیگه کارای عجیبش

خودت برو طلاتو بیار 

بزار خانوادش بفهمن راضی نیستی 

همسرت انگار فک میکنه شما هر لحظه قراره ترکش کنی حوری رفتار میکنه ضرر نکنه 

کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺

بهونه میاره شما سر کار نری

میدانم عزیزِ من...!همه‌مان خسته و ویرانیم...اما ناگزیریم به ادامه ، ناگزیریم به جنگیدن برای چیزی که هیچوقت سهم‌‌مان نبوده...خدا را چه دیدی؟!شاید آمین شد ، شاید رسیدیم ، شاید چشیدیم طعم هر آنچه که آرزویش را در سر پروراندیم

خرید خونه با شما اجاره خونه با شما اونم با سیزده تومن حقوق ببخشید نقش همسرت چیه تو زندگیتون؟؟؟؟!!!!!

منم موافقم همسرش خودش هم می‌دونه که ۱۳ تومن به اجاره و خرید نمی‌رسه احتمالا هدف چیز دیگه ای هست

یا میخواد اسی برای خودش پس‌انداز نداشته باشه، چون مرد از قدرت گرفتن زن می‌ترسه یا میخواد به دلایلی اسی کارش رها کنه یا هر دلیل دیگه‌ای...

اتفاقا بنظرم اونم همینو میخواد! مگه حقوق تو چقدره! خودش می‌دونه که ۱۳ تومنه تو اجاره و خرج خونه هم ن ...

مخام اول طلاهامو پس بگیرم از مامانش بعد بفروشم ماشین بگیرم مامانش عامل دعواهامون خدا ازش نگذره 

طلاهام خونه مامانشه نمیدونم هرچی پیامش میدم برو بیار نمیاره

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

گویا واقعا سختی ها فانی اند و سرسختان باقی‌‌💫🧚‍♂️

از سادگیت اعصابم خورد شداون چرا باید بدونه با حقوقت چیکار میکنیو اصلا چرا وقتی دست پیش گرفته تو داری ...

ازم سوال میکنه حقوق تو چکار میکنی

من تا از صبح تا ۴ سرکارم حتی نمیرسم کلاس جایی برم بعدش کار خونه ...

میدونه خرج نمیکنم زیاد

ازم سوال میکنه حقوق تو چکار میکنیمن تا از صبح تا ۴ سرکارم حتی نمیرسم کلاس جایی برم بعدش کار خونه ... ...

بگو پس انداز میکنم حقیقتش ترجیه میدم برای سلامت روانم تامیکتو باور نکنم استارتر

گویا واقعا سختی ها فانی اند و سرسختان باقی‌‌💫🧚‍♂️

کار اسی عجیب‌تره! چرا طلاهای تو باید خونه مادرشوهر باشه🫠🚶🏻

چون بهم گفت یکی از واحدها و دزد زده منم ترسیدم 

منم مخاستم شهرمون برم دوره ۱۳ساعت فاصلس گفت میبرم خونه مامانم منم قبول کردم نمیدوستم مخاد زیرش بزنه

مخام اول طلاهامو پس بگیرم از مامانش بعد بفروشم ماشین بگیرم مامانش عامل دعواهامون خدا ازش نگذره

ماشین یا خونه یا هر چی هم خریدی ، فقط و فقط به نام خودت بخر ، حتی اگه قهر و دعوا شد .مطمین باش اگر ته دلش با این زندگی باشه که بعد چند روز قهر یادش میره ،اگر نقشه یا کلکی داشته باشه و دلش با این زندگی نباشه به درک بزار گمشه ،حداقل یه سرمایه ای داری واسه ایندت