2777
2789
بگو پس انداز میکنم حقیقتش ترجیه میدم برای سلامت روانم تامیکتو باور نکنم استارتر

چه دلیلی دارع من دروغ بگم یا برای چی

خودم روانم داغونه کسیو نداشتم باهاش درددل کنم 

نمخام خونوادم بهشون بگم حالشون هی بد کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماشین یا خونه یا هر چی هم خریدی ، فقط و فقط به نام خودت بخر ، حتی اگه قهر و دعوا شد .مطمین باش اگر ت ...

میگه درصورتی طلاهاتو پس میدم ک بری خونه مادرت 

جمع کنی بری

حتی طلاهای ک هدیه گرفته مادرشوهرم گفته نمیدم

چه دلیلی دارع من دروغ بگم یا برای چیخودم روانم داغونه کسیو نداشتم باهاش درددل کنم نمخام خونوادم بهشو ...

نه گفتم که برای سلامت روان خودم با شما کاری ندارم

گویا واقعا سختی ها فانی اند و سرسختان باقی‌‌💫🧚‍♂️

چه دلیلی دارع من دروغ بگم یا برای چیخودم روانم داغونه کسیو نداشتم باهاش درددل کنم نمخام خونوادم بهشو ...

بهش بگو تا دو روز دیگه طلاهارو اوردی خودت که هیچ نیاوردی خودم میرم خونه مادرت میارم .بزار بترسه بیاره خودش .اگرم نیاورد واقعا برو محترمانه بگو طلاهامو بدید ، اگر محترمانه جواب نداد ،زنگ بزن به کسایی که بزرگترشونن و مادرش رودربایستی داره باهاشون 

بهش بگو تا دو روز دیگه طلاهارو اوردی خودت که هیچ نیاوردی خودم میرم خونه مادرت میارم .بزار بترسه بیار ...

امروز دوباره بهش پیام دادم الان یه ماهه خودش بیخیال میگیره نمیاره حتی دیشب دحدی دعوا کردیم ک خودش فهمید ایندفعه دیگ جدیه 

دیگ اگه بعدظهر آورد ک هیچ نیاورد خودم میرم درخونشون

بااینکه من با خونوادش ارتباطی ندارم 

الان ۳ماهه

میگه درصورتی طلاهاتو پس میدم ک بری خونه مادرت جمع کنی بریحتی طلاهای ک هدیه گرفته مادرشوهرم گفته نمید ...

چقدر پرروعه ، بگو پس منو برای طلاهام میخوای ، بگو اگه اینجوریه باشه برو بیار میرم ، زر میزنه ،اینجوری میگه که بگی نمیخوام طلاهامو ، بگو برو بیار میرم ، بعد که اورد بدون اینکه بهش بگی برو برای خودت ماشین بخر به نام خودت ، و نرو . بیرونت که نمیکنه ، اگرم کرد واقعا بدون این ته تهش برات نقشه داشته از اول .

چقدر پرروعه ، بگو پس منو برای طلاهام میخوای ، بگو اگه اینجوریه باشه برو بیار میرم ، زر میزنه ،اینجور ...

دیشب بهش گفتم فردا بیار طلاهامو منم میرم دیگ 

امروز منتظرم ببینم میاره یانه 

دیشب تا صبح برای تنهایی خودم گریه کردم 

واقعا کم آوردم من تو زندگی باهاش صادق بودم اعتماد داشتم بهش ولی اون...

امروز دوباره بهش پیام دادم الان یه ماهه خودش بیخیال میگیره نمیاره حتی دیشب دحدی دعوا کردیم ک خودش فه ...

از قدیم گفتن دادن با مستی! گرفتن با هوشیاری!!

تو الان مال‌ات دست اوناست خیلی حساب شده و باسیاست پیش برو