به جای این کارا که جمع کنی وپسنداز کنی و وام بگیری ،پولاتو خرج کن ،خرج خودت ،ادم یه بار زندگی میکنه، ...
عزیزم ممنون از پیشنهادت ولی برای خودم خرج میکنم معمولا سالی یکبار سفر خارج از کشور میرم و چندبار سفر داخلی. هر فصل یه ست کامل لباس میگیرم ولی ادمی نیستم که داخل مطب ها یا ارایشگاه بشینم در این موارد خرج نمیکنم چون علاقه ای ندارم. چون دو شغله هستم خیلی مواقع تایم رستوران رفتن ندارم وغذا سفارش میدم بیارن خونه که به طبع من بقیه هم از بیرون سفارش میدن و قطعا پدرم حساب میکنه. با دوستامم چون متاهل شدن زیاد نمیتونیم هماهنگ کنیم برای بیرون و من دوستای زیادی ندارم در واقع! تنها هم نمیرم کافه . تو مسافرت چون با خانواده میریم پدرم حساب میکنه و از پول خودم نیست.
عزیزم اصلا اینکارو نکن واضحه ک از این ک زن مستقلی هستی ترسیده و میخاد یجوری مجبور ب پذیرشت کنه
من اصلا همچین کاری نمیکنم حتا با پولای شوهرمم برا خودم پس انداز میکنم
فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن
شوهرت روش خوبی رو پیش گرفته.تحسینش میکنم.نصف حقوقشو میده بهت بعد از اونور اندازه کل حقوقت به اضافه ی ...
بنده خدا اصلا چیزی از من نمی گیره... حتی نمیدونه من چقدر پس انداز دارم یا ندارم... من خودم دهقان فداکارم😄 تقصیر اون نیست...
و با بنام زدن خونه و زمین برادریش ثابت کرده.. از طرفی یه منبع درآمد سومی هم داریم که اونم مدیریتش دست خودمه و برا خرج کردنش هیچ توصیحی نیاز نیست بدم... یبار گفتم مشکل اینه خودم اوتومات زیادی بفکر هپسر و بچه هستم یا اگر بدهی چیزی باشه خودم دلم نمی خواد زیر دین کسی باشم.. و از این جور ویژگی های شخصیتی مسخره که اغلب مامانای دهه شصتی دارن.. و خودم از این لحاظ از خودم راضی نیستم.. چون باید اولویت اول شخص خودم می بودم که نبودم تا حالا.. و تازه تو سی و خورده سالگی می خوام به خودم بیام