انقدر عصبی شدم تا صفحه ۱۰ بیشتر نخوندم .
من نمیدونم بعضی از ما زنها چرا انقدر شل هستیم. بابا از روز اول سفت بگیرید که هیچ نری به خودش اجازه نده اینجوری براتون شاخ و شونه بکشه ، مظلوم بازی جواب نمیده سلیطه باشید ،
تا الان که خیلی شل اومدی ، ولی از الان ادمش کن ، حرف خرجی خونه زد سریع داد و بیداد کن بزن تو برجکش بگو همین که ازت خرج لباس و اریشگاه و خرید لوازم ارایش و اینا نمیگیرم ماهانه یعنی ماهی ده تومن کمک خرجتم ، بگو زیادی حرف بزنی میشینم خونه ،ماهی سیزده تومن رو خودت میزنی به حسابم خرج ارایشگاه لباس میکنم ،
اصلا چرا بهش میگی چقدر پس انداز داری ، مردا اندازه خر نمیفهمن ، مثلا برو ارایشگاه اگه پونصد تومن شد بگو پنج تومن دادم ، یه تومن خرید میکنی بگو ده تومن خرید کردم ، لباس یه تومنی میخری بگو پنج تومن شد . اصلا بگو تهش هیچی برام نمیمونه از حقوقم همرو خرج خودم میکنم ،منتم بزار هر ماه بگو اینارو باید تومیدادیا ،الان خودم دارم میرم سرکار میخرم
بعدشم برو با پولت طلا بخر بزار خونه مادرت ،یا صندوق طلا سرمایه گذاری کن ،اصلا نزار بفهمه چیزی داری .
الانم در اولین فرصت بزن به در سلیطه بازی بگو برو سریع طلاهارو بیار میخوام خونه یا ماشین بخرم ، برو خونه مادرش بگو طلاهامو بدید ، زنگ بزن فامیلای مادرش آبرشونو ببر ،واسطه شون کن بگو طلاهامو برداشتن نمیدن ، مثلا دایی یا عمویی که رو دروایستی دارن .