2777
2789
طلاهام خونه مامانشه نمیدونم هرچی پیامش میدم برو بیار نمیاره

چرا واقعا ؟؟؟؟ 

😐😐😐😐😐😐 چرا آخه مطمئنی هنوز هست نفروخته جایی سرمایه گذاری نکرده ؟

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
خانمای شاغل همسر شماهم همچین درخواست ازتون داشته؟

من هم شاغلم ولی اصلا نیاز نیست همسرم بهم بگه خودم توو خرج  خونه کمک میکنم چون زندگی مشترک اسمش روشه همه چی مشترکه دیگه اگه میرسونه باهم خرج خونه بدید اشکالی نمیبینم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سختمه بعد چن سال سرکار رفتن یهو نرم چون من خرج رفت آمدم حتی پیش خونوادم یه ماه حقوقمه شوهرم زیاد دست ...

می دونم اینکه شاغل باشی و یکهو نری سرکار و خونه نشین بشی چقدر سخته، خودم این رو تجربه کردم تقریبا دو سال کشید تا عادت کردم خونه نشین بشم و چقدر سر کار نرفتن برام سخت بود. اما خب بالاخره عادت کردم، هزینه رفت و آمد به شهر خودتون و دیدن خانوادت رو هم باید شوهرت تامین کنه، اینطور که برداشت کردم از تاپیکت همسرت داره رو به خسیس شدن پیش میره و زندگی با یک مرد خسیس واسه زن عذابه و هر زنی نمیتونه تحمل کنه، بعضی افراد هر چی سن میره بالا خسیس و خسیس میشن و اینجا دیگه بحث دست و دلبازی نیست. بنظرم ایشون وقتی دوتا حقوق دارن و پس انداز دارن و میتونند حتی سرمایه گذاری کنند اما چشم به 13 تومن حقوق شما دارن و میگن که مخارج نصف شه، یعنی این پول به چشم شون خیلی زیاد میاد و این خودش روند خسیس شدن هست و هر چی بگذره بد تر میشه، بنظرم در این خصوص پیش چند تا مشاور و روانشناس برو و این موضوع رو مطرح کن و راهکار بگیر نگذار دیر بشه، برو پیش مشاور و صحبت کن ببین با این شرایط سر کار رفتنت درسته یا نه، این موضوع رو اصولی برو حل کن و همه جوانب رو به مشاور توضیح بده و گفتار و خصوصیات شوهرت رو هم بهش بگو بگذار راهکار بهت بده. 

حالا همیطور تشویقش کن برا یه مرد بی غیرت تو شرکتا بره سر کار برا سیزده تومن نهایتا بده یه گرم طلااون ...

بشینه خونه که برا یه مرد بی غیرت برا چندرغاز کار نکنه که نخواد پولشو بده به یه مرد بی غیرت دیگه .....چی میگی واقعا...تا حالا بیرون کار کردی؟من ۱۰ ساله شاغلم عین ۱۰ سالم جای خصوصی کار کردم هیچ کدوم از کارفرماهامم بی غیرت نبودن ....یچی شنیدی به همه تعمیم میدی .....

دوست عزیز لطفا بشین خونه تا این دوستمون آروم بگیره 

تا حالا چنین پیشنهادی نداده و نمیده، با اینکه ۲ تا شغل دارم. چون میدونه من خیلی خیلی خرجم زیاده، تازه فکر کنم خداروشکر میکنه که دستم جلوش دراز نیست 😊

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی

انقدر عصبی شدم تا صفحه ۱۰ بیشتر نخوندم . 

من نمیدونم بعضی از ما زنها چرا انقدر شل هستیم. بابا از روز اول سفت بگیرید که هیچ نری به خودش اجازه نده اینجوری براتون شاخ و شونه بکشه ، مظلوم بازی جواب نمیده سلیطه باشید ، 

تا الان که خیلی شل اومدی ، ولی از الان ادمش کن ، حرف خرجی خونه زد سریع داد و بیداد کن بزن تو برجکش بگو همین که ازت خرج لباس و اریشگاه و خرید لوازم ارایش و اینا نمیگیرم ماهانه یعنی ماهی ده تومن کمک خرجتم ، بگو زیادی حرف بزنی میشینم خونه ،ماهی سیزده تومن رو خودت میزنی به حسابم خرج ارایشگاه لباس میکنم ، 

اصلا چرا بهش میگی چقدر پس انداز داری ، مردا اندازه خر نمیفهمن ، مثلا برو ارایشگاه اگه پونصد تومن شد بگو پنج تومن دادم ، یه تومن خرید میکنی بگو ده تومن خرید کردم ، لباس یه تومنی میخری بگو پنج تومن شد . اصلا بگو تهش هیچی برام نمیمونه از حقوقم همرو خرج خودم میکنم ،منتم بزار هر ماه بگو اینارو باید تومیدادیا ،الان خودم دارم میرم سرکار میخرم 

بعدشم برو با پولت طلا بخر بزار خونه مادرت ،یا صندوق طلا سرمایه گذاری کن ،اصلا نزار بفهمه چیزی داری .

الانم در اولین فرصت بزن به در سلیطه بازی بگو برو سریع طلاهارو بیار میخوام خونه یا ماشین بخرم ، برو خونه مادرش بگو طلاهامو بدید ، زنگ بزن فامیلای مادرش آبرشونو ببر ،واسطه شون کن بگو طلاهامو برداشتن نمیدن ، مثلا دایی یا عمویی که رو دروایستی دارن .

ولی اون دوتا شغل داره من حقوقم ۱۳تومنه

یکی از دوستای من اینجوری تقسیم کردن که ینفر خرج خونه رو میده با کتاب و مدرسه بچها

یمفر پول تو جیبیشون و لباسشون

کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه س که روی تخت خوابیده🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨

بشینه خونه که برا یه مرد بی غیرت برا چندرغاز کار نکنه که نخواد پولشو بده به یه مرد بی غیرت دیگه .... ...

آی کیو پایینی داری 

مرد بی غیرت منظورم شوهرش هس

چیکار کارفرماها دارم.

خودم شاغل دستگاه دولتی هستم پس دهنتو ببند لطفا

ریپ نزن

از قدیم گفتن جواب ابلهان خاموشی

خوش باش که هر که راز داند•°•داند که خوشی خوشی کشاند•°•شیرین چو شکر تو باش شاکر•°•شاکر هر دم شکر ستاند✨💛من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

انقدر عصبی شدم تا صفحه ۱۰ بیشتر نخوندم . من نمیدونم بعضی از ما زنها چرا انقدر شل هستیم. بابا از روز ...

این رویه اشتباه محضه

نه اهتمادی نه صداقتی پس چرا دیگه اصلا زندگی کنن؟ 

کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه س که روی تخت خوابیده🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨