2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میگه سرکار نرو ازتو که خیری نرسیده فرقی نداره برام ک نمیبینه اینقدر طلا گرفتم ک بتونیم خونه بخریم

خب خيلي اشتباه ميكني از حقوق تو و پس انداز تو خونه بخره حتما به  نام اون ؟!!زن وظيفه اي نداره توي تامين مسكن و خرج خونه ضمن اينكه يعني چي خرج خودمو خودم ميدم پس شوهرت  مترسك  سر جاليزه ؟؟؟؟؟؟!!!همين كارو كردي كه پرو شده  بدترين كاري كه زناي شاغل ميكنن اينه كه از حقوق خودشون براخودشون خرج ميكنن اين ميشه نطفه اختلافات بين زن و مرد چون مرد از وظايف خودش كناره ميگيره مردي هم كه مردونگي نكنه حمايت نكنه مرد زندگي تو ديگه نيس 

۱۳ تومن پول تو جیبی وخرج ماهانه یه دختر بچه دبیرستانیشماهم میتونی دیگه طلا نخری به خودت برسی باشگاه ...

من خرجی نمیکنم ک پس انداز بشه کمک بشه به زندگی مون خونه ماشین بخریم نمیدونم گار درستی میکنم یانه مخام زندگیم جلو بیفته 

کآر نکنم تو شهر غریب تو خونه روانی میشم کسیو ندارم

عزیزم منم تو شهر غریب تک و تنها هستم و با خانواده همسرم اصلا رفت و آمد نمیکنم یا خیلی کم در حدی که وقتی دعوت کنند میرم خونشون دعوت نکنند اصلا نمیرم هیچ دوستی هم تو این شهر ندارم، و واقعا تنهایی و غربت خیلی اذیتم میکنه و گاهی شدید دلم میگیره و میشینم گریه میکنم، جایی که کار کردنت موجب سو استفاده همسرت هست نرو سر کار و بشین خونه، اینطوری حداقل فقط کارهای خونه روی دوش ت هست نه اینکه هم کارهای خونه رو بکنی هم بیرون کار کنی و به خودت نتونی برسی و درست استراحت کنی و تهش هم حقوق ات مال خودت نباشه. بنظرم فعلا یک مدت از شاغل بودن منصرف شو و برو باشگاه و کلاس های مختلف فنی حرفه ای و... هم وقت ات پر میشه هم یاد میگیره برات هزینه کنه، نگذار تو زندگیت جای مرد و زن عوض بشه وظیفه تامین شما و خرج و مخارج خونه و اقساط و اجاره با همسرت نه شما. 

( خود من هم تحصیلات دارم هم کار هنری بلدم اما فعلا نشستم تو خونه تا همسرم یاد بگیره که تامین کننده اون هست نه من، تو شهر غریب هم هستم و کار میتونست سرگرم ام کنه اما فعلا از جوانبی به نفع زندگیم نیست شاغل شدن و من هم دست نگه داشتم) شاغل شدن خانما به هر قیمتی درست نیست. 

عزیزم منم تو شهر غریب تک و تنها هستم و با خانواده همسرم اصلا رفت و آمد نمیکنم یا خیلی کم در حدی که و ...

سختمه بعد چن سال سرکار رفتن یهو نرم چون من خرج رفت آمدم حتی پیش خونوادم یه ماه حقوقمه شوهرم زیاد دست ودلباز نیس

ولش کن بابا مرد دهن بین عقل نداره هر کاری ممکن بکنه کارت ادامه بده طلاهات هم ببر بده مادرت امانت نگه ...

طلاهام خونه مامانشه نمیدونم هرچی پیامش میدم برو بیار نمیاره 

مردی که اعتقادش اینه که زن باید اجاره خونه و خرج خونه رو بده با خونه نشستن زن به نظرت افکار و عقایدش ...

حالا همیطور تشویقش کن برا یه مرد بی غیرت تو شرکتا بره سر کار برا سیزده تومن نهایتا بده یه گرم طلا

اونم ازش بقاپه بده ننش

بجا تشکر  توقع خرج و اجاره زندگی هم داشته باشه

تشویقش کن بره سر کار که مبادا روزی قهر کنه لنگ‌کرایه اتوبوس نمونه.

یه راه حل قاطعانه بدید طرف طلاهاشو پس بگیره

و  شوهره چشم به چندرغاز پولش نداشته باشه

خوش باش که هر که راز داند•°•داند که خوشی خوشی کشاند•°•شیرین چو شکر تو باش شاکر•°•شاکر هر دم شکر ستاند✨💛من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

خدا آدم بیشعور نصیب نکنه واقعا 

اگه نصف کارای خونه رو قبول میکنه اگه واقعا توان نداره نصف حقوقت بذار تو خونه در غیر اینصورت نه 

توی یران برابری معنی نداره چون هیچی برابر نیست 

خدا لعنت کنه اونایی که این حرفا رو انداختن رو زبون ملت که برابری مستقلی و فلان 

کار کن ولی برای خودت پس انداز کن خیلیم گیر داد یجوری بشونش سرجاش از مردی که چشمش دنبال پول زنشه بدم میاد 

حالا یکی نداره مجبورن باهم کار کنن باهم خرج کنن بحثش جداست 

وام بگیر طلا بگیر ماشین بگیر 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید