2777
2789

پسرم پارسال اول خیلی املا ضعیف بود واقعا اذیت شدم هرکار میکردم املاش پیشرفت نمیکرد خیلی کارکردم باهاش ک اخرسال بهتر شد انسال معلمش ی سره بهم میگ کاش تکرار پایه میخورد کاش نمیومد دوم خیلییی ضعیف و اینا بعنی امروز رفتم مدرسه ب حدی حالم بده ب حدی حالم بده دلم میخواد ی دل سیر گریه کنم‌خیلییییی حسودیم شد ب مامانایی ک معلم‌میگفت پسرشما عالیه عالیههعع پسر شمادمعرکست ب من ک رسید ثای هرکلمه میگفت دلم میخواست بمیرمممممم خیلییی حس افتضاحی بود گفتم خصوصی بذارین گفت خانم پسرشما افتضاح خصوصی اول باید بره گفت خب بذارین براش دیگ قرار شد از اخر هفته خصوصی اول باهاش تمرین بشه

بنظرتون امکانش هست خوب بشه درسش😭😭😭😭

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤

کاش پایه اول تکرار می‌کرد 

به قول کافکا : بغلم کن ، بغلم کن که حرف زدن کافی نیست ....                                 پناه میبرم به رویا ....از شر تمام واقعیت های تلخ ...نمیدانم رسیدن چیست،اما بی گمان مقصدی هست که همه وجودم به سمت آن جاری است...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره بابا تکرار و تمرین کنین . فقط یه چیزی که موثره میخواد رونویسی کنه بگو کلِ کلمه رو تو ذهنش بسپاره بنویسه بعد کلمه بعدی . حرف به حرف رونویسی نکنه . 

سبز ماندن در میان ویرانی ریشـ🌱ـه میخواهد.

چرا خودت باهاش کار نمیکنی اول که راحته حروف رو بهش یاد بده 

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌هرکی امضامو خوندلطفا برای عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرسته😘😘😘😘🌷🌷🌷

عزیزم چرا غصه میخوری درست میشه تو پایه های بالاتر

اگر مشکل بزرگ باشه پایه های بالا تر فقط بد تر میشه 

من هم کلاسی داشتم کلاس هشتم بود معلما الکی فقط پاسش کرده بودن

باورتون نمیشه حتی الفبا بلد نبود