2777
2789
خانمای شاغل همسر شماهم همچین درخواست ازتون داشته؟

اوایل ازدواجم که وضعمون بد بود و داشتیم خونه میساختیم ساعت چار صبح حقوقم میومد حسابم تا هفت صبح همشو میریختم حساب شوهرم،یه مقدار کمیشو برمیداشتم برا خودم 

فقط 23 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۱۳ تومن  پول تو جیبی وخرج ماهانه یه دختر بچه دبیرستانی

شماهم میتونی دیگه طلا نخری به خودت برسی باشگاه بری کلاس مورد علاقتو بری که بدونه علاوه بر این پول خودش هم باید بهت کمک کنه

چون گقتی وضعش خوبه میگم 

جالب نیست مرد به ۱۳ تومن زنش که طلا پس انداز میکنه چشم  داشته باشه

درحال ساخت ....:)

قبووووووول نکن 

تا این لحظه نازایی دارم دعام کنین هرراهی تونستم رفتم نشده.کاش دعای شما راه آخر باشه و بشه معجزه زندگیم.اگه خوندی و صلوات فرستادی یه قلب 💝برام بفرست دلم شاد و امیدوار  میشه

دید من اینه که شما خودت مقصری باتوجه به تاپیکای گذشتت مردا از منت گذاشتن متنفرن طلای منو خونه تو ند ...

وا ینی چی طلای منو خونه ی تو نداره اگه واقعا اینطور بود شوهرش چشم بسته خونه رو به اسمش میکرد وقتی نکرده ینی منو تو دارن 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اسی اینجور توافقات به دو طرف بستگی داره 

من و همسرم هر دو کار می‌کنیم، هر دو خرج میکنیم و هرگز حساب کتاب نمی‌کنیم کی چقدر داده، ناگفته نماند که خصوص همسرم به تنهایی کفاف زندگی مون رو نمیده

هیچ کدوم هم درآمد و پس انداز رو از هم مخفی نمی‌کنیم با این حال زیر بار حساب مشترک نمیرم

ولی خب همسرم هم توو کار خونه کمک میکنه و من کار بیرون کمک میکنم، کلا اینطوریه که هر کدوم توو هر کاری بهتر هستیم یا اون لحظه بهتریم میتونیم انجام میدیم، شده من ماشین بردم تعویض روغنی همون موقع همسرم توو خونه ظرف میشسته 

ولی اگر اول زندگی بود هرگز همچین کاری نمیکردم چون شوهرم خیلی توو حلق خانواده ش بود و خیلی تیغش میزدن 

الان میدونم پولاش رو جز زندگی مشترک جایی خرج نمیکنه 

به هزارتا عامل بستگی داره خلاصه

به همسرت بگو اول تو خرج زندگی رو بده کم آوردی من کمکت میکنم 

خانمای شاغل همسر شماهم همچین درخواست ازتون داشته؟

نه.همسر من عاقله. می ذاره خوب خودم جمع کنم. ایشون هم هر جوری که عشقش باشه زندگی و ریخت و پاش می کنه بعد یه خرج سنگین می ذاره پیش پامون که کل پس انداز من می ره. به همین راحتی

نه همینه بخدا ازش بدم اومده یه مدت حتی بیرون تفریح میریم کارت منو میبینه

وقتی همسرت آنقدر وضعش حوبه ک سرمایه گذاری میکنه 

واقعا چه لزومی داره گلم ک بری جسم و روحت رو داغون کنی و کار کنی .همین باعث شده همسرت بی چشم و رو بشه و ارزشت رو ندونه

بنطرم برو موسیقی یاد بگیر یا گیتار  با ی رشته ورزشی دنبال کن 

کلا با هر چی ک حالت خوبه و بزار اون برات خرج کنه

گذشتم  از گذشته ای ک گذششت