2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کسیو نداشتم باهاش حرف بزنم داشتم دیونه میشدم خودشم باهام حرف نمیزد راهی نداشتم

حداقل ب مامانت میگفتی ب اونا نگه

شاید الان بدتر لج کنه

خدا نکنه زندگی بیفته رو دور لج

فاکتور طلا ب اسم کیه؟

من تو زندگیم خیلی انعطاف دارم خیییییییییلییییییییی ولی سر مسائل مالی اصلا شوخی ندارمشوهرم همیشه میگه ...

ببین من ادم ولخرجی نیستما حتی تعجب میکنم خانوما میگن ما ماهی ۷/۸ تومن خرج مونه! من نه کاشت مژه میرم نه لیفت ابرو نه کاشت ناخن و پدیکور و ماساژ و فشیال و… حتی کافه ماهی یک الی دوبار گاها هم نمیرم . خرجم نت و وی پی ان. اول هز فصل یه ست لباس میگیرم همین 

ولی طلا میخرم و پس امداز میکنم تا بتونم خودرو ام رو مدلش ببرم بالا یه تیکه زمینی چیزی بخرم 

ولی بیشتر ترس از مردای سواستفاده گر و موزی مثل این اقارو دارم برای همین نمیتونم ازدواج کنم

حداقل ب مامانت میگفتی ب اونا نگهشاید الان بدتر لج کنهخدا نکنه زندگی بیفته رو دور لجفاکتور طلا ب اسم ...

یه مقدار به اسم خودمه یه مقدار فاکتور ندارم هدیه اس 

هدیه مامانشم بود دیگ پس گرفتن ازم نمیدن بهم

کسی که اونجور میگه به زور چشمش به چند غاز زنشه باید همونجور بهش حرف زد

فاکتور ها به نام خودت هست یا نه؟ اگر هست و تصمیمت جدی به خانوادت بگو بیان پیشت با پلیس میتونی حکم ورود به منزل بگیری و طلاهاو فاکتورهارو میگیرن برات

فاکتور ها به نام خودت هست یا نه؟ اگر هست و تصمیمت جدی به خانوادت بگو بیان پیشت با پلیس میتونی حکم ور ...

اگه اینکارو کنم آخر زندگیمه 😔من بااینا کاری نکردم دارم عذابم میدن

ببین من ادم ولخرجی نیستما حتی تعجب میکنم خانوما میگن ما ماهی ۷/۸ تومن خرج مونه! من نه کاشت مژه میرم ...

منم اصلا از این خرجا ندارم

ولی من مجرد ک بودم ی پولی یطوری بهم رسید بقیشم از بابام گرفتم ی مغازه خریدم تا ۴ سال اول زندگیم شوهرم نمیدونست مغازه دارم و اجاره میدم

بعد ۴ سال ک شناختمش و دستم اومد چطور آدمیه گفتم 

البته نگفتم مال قبله

میتونی بخری اما صداشو در نیاری

ولی من جا تو بودم ماشینمو تا واجب نشد عوض نمیکردم

ی مغازه ای چیزی بخر ب دردت بخوره