2777
2789
مامان و بابای من هردو شاغلن درآمد هردو با هم خرج میشه اما مادرم و پدرم کارهای داخل خونه هم با هم نصف ...

منم تا شاغل بودم همین بود اصلا پول من و تو  برامون معنی نداشت

الانم ک نیستم و از جای دیگ درآمد دارم بازم میذارم وسط اما اگ چیزیم بخریم نصف نصف یا یچیزی کامل اون یچیزیم کامل من سند میزنیم

اگ اینطور باشه خیلی خوبه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهم فشار آورد امشب با حرفهاش دوتومن از کارتم خرید خونه کردم

با ۱۳ تومن انتظار داره هم خرج خونه بدی

هم اجاره بدی

هم خرج پوشاک و لوارم و ارایشگاه...خودت؟

اونوقت این وسط اون فقط اسم شوهر رو یدک بکشه؟

خوب همه چی با تو بشه،اون میشه مفت خورِ خونه

مشکل زندگی شما خرج و حساب مشترک نیست

مشکلاتتون ریشه ای هست و تبدیل به کینه شده

اینجا هیچکس از مشکلاتت ن خبر ندارن فقط پیشنهادت هیجانی میدن

شما ک حقوق میگیری هزینه کن مشاوره خانواده برو مشکلت اصولی حل کن

همرو برداشته برده خونه مادرش حتی طلاهای خودم نمیاره

یا خدا این دیگه چه زرنگیه! فاکتوراش رو داری؟ عزیزم با این ادامه نده برگرد شهر خودتون و با پدرمادرت صحبت کن و همونجا مشغول شو 

چندسالته؟

چون من به شوهرم گفتم هرموقع بیای خونمون منم میام شوهرم کلا نمیاد منم دیگ نرفتم اونام یه زنگم نزدن

پس  رابطتون یه سری مشکلات دیگه هم داره ، عشق و محبت و اینا  تو رابطتتون هست ینی احترام قایل بودن?

با ۱۳ تومن انتظار داره هم خرج خونه بدیهم اجاره بدیهم خرج پوشاک و لوارم و ارایشگاه...خودت؟اونوقت این ...

همینو مخاد دیگ بعدش زندگی اینقدر سرد کرده نمیدونم باید چکار کنم به مامانم گفتم زنگ زده به مامانش گفته اونم قشنگ پسرش پر کرده ک اینجوری بامن رفتار کنه

باور میکنی یه دلیلی که از ازدواج میترسم همینه؟ من میگم درامدم مال خودمه و دوست ندارم با دیگری تقسیم ...

من تو زندگیم خیلی انعطاف دارم خیییییییییلییییییییی ولی سر مسائل مالی اصلا شوخی ندارم

شوهرم همیشه میگه پول بیاد وسط چشتو رو همه چی میبندی حتی من😂😂